Concurs: 3 premii pentru copii si parintii lor

Cred in cei 7 ani de acasa. Cei in care deprinzi acele elemente care fac diferenta intre un copil si, mai apoi, intre un adult civilizat, cu mult bun simt si respect pentru ceilalti, si mitocani. Da, stiu, astazi unora li se pare desuet, depasit, sa cresti frumos un copil (in viata, pare-se, succesul nu ar veni doar in baza unei bune purtari ba chiar dimpotriva), insa eu ma bucur cand il aud pe Eric spunand „te rog”, „multumesc”, „iarta-ma” etc. in conversatiile cu noi si cu ceilalti (copii si adulti).

Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici

Acum ceva timp am primit o carte pe acest subiect pentru a o prezenta in cadrul rubricii „Books Wave” de pe PRwave. Este vorba despre „Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici” scrisa de Corina
Chiran si editata de Galaxia Copiilor, parte a Editurilor All. Este o carte care imi place si mi se pare utila, iar timpul a dovedit ca asa este: o modalitate foarte buna pentru a-i invata pe cei mici regulile de politete. Autoarea este o educatoare cu experienta, poeziile sunt scurte si usor de retinut, desenele relevante. In plus, cartea devine prilej de discutii – cu copiii mai mici – sau de desenat, mai ales ca exista cate o pagina pentru fiecare poezie unde picii sunt invitati sa ilustreze o situatie similara cu cea prezentata in poezie (vedeti si prezentarea de pe PRwave).

Astazi am bucuria de a lansa, dupa mult timp, un concurs aici pe blog. Editura Galaxia Copiilor va ofera 3 premii constand in cate un exemplar din „Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici”.

Concursul se desfasoara in perioada 11-17 august (inclusiv) pe blog si pe Facebook. Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in tragerea la sorti (care va fi realizata cu ajutorul random.org) este:

  • sa dati like paginii de Facebook a Editurii Galaxia Copiilor
  • sa puneti pe wall-ul vostru de pe Facebook link la acest post de concurs cu setarea „public” – adica acest link – si cu descrierea: Concurs Editura Galaxia Copiilor si PRwave
  • sa comentati la acest post de pe blog oferind link la profilurile voastre de Facebook (ca sa putem vedea postarile despre concurs)

Atentie: va rugam sa oferiti, in momentul participarii, o adresa de e-mail valida in campul corespunzator (e-mail), pentru ca la aceasta adresa va vom contacta pentru detaliile cu privire la expedierea premiului. Pentru orice intrebari legate de mecanismul concursului va stam la dispozitie aici, pe blog, sau pe pagina de Facebook a Editurii Galaxia Copiilor prin intermediul mesajelor private.

Noi va asteptam cu mare-mare drag si va spunem ca aceasta carte este, cu siguranta, utila, concisa, vesela, excelenta pentru a fi facuta cadou celor cu copii mici sau pentru a fi folosita cu proprii pici 😉

Later edit: Va multumim tuturor pentru participare. Concursul a ajuns la final si, asa cum am mentionat si intr-un comentariu la acest articol, s-au anuntat si castigatorii.

Am gasit 43 comentarii corecte – asadar 43 de participanti. Random.org a desemnat:

Castigatorii sunt:

43 BLeotu Macrina

13 Coca

4 Sorin Nicu

Felicitari!

O sa fiti contactati de cineva de la Editura Galaxia Copiilor, parte a Grupului Editorial ALL, in zilele urmatoare pe adresa de email furnizata cand ati comentat aici, pe blog.

Pe voi si pe toti ceilalti va asteptam si la alte concursuri pe care le vom organiza :)

Share
50 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge