Lumea in care traim: un tanar pretinde ca a murit decat sa spuna ca nu mai vrea sa se casatoreasca

Uneori citim sau aflam de la cunoscuti povesti de dragoste care te fac sa crezi in puterea iubirii, sa iti dai seama ca oamenii care sunt facuti sa fie impreuna, ajung sa se cunoasca si sa traiasca impreuna, cu bune si cu rele. Povesti ca desprinse din basm devin, de fapt, realitate. Alteori insa, aflam despre oameni si deciziile lor socante in materie de iubire, decizii care, din pacate, ranesc.

iubire ura

iubire-ura, imagine de pe Shutterstock

Astazi am citit povestea unui cuplu in care el a preferat sa pretinda ca a murit decat sa ii spuna unei fete ca nu vrea sa se casatoreasca cu ea.

Pe scurt, el si ea in America. Ea cu bursa de studii. Amandoi tineri. Alex Lanchester traieste alaturi de Tucker Blandford o poveste de dragoste. El pare a fi iubitul ideal – ii ofera bijuterii, ies in fiecare luna in oras pentru a sarbatori ziua in care s-au cunoscut.

Cand ea trebuie sa se intoarca in Anglia, el o cere in casatorie. Ea spune “Da”.

Inainte cu putin timp de data stabilita pentru ceremonie, el reuseste sa inventeze un motiv pentru a o amana.

Inainte de a doua data fixata pentru nunta, Alex primeste un telefon de la tatal lui Tucker care ii spune ca el a murit.

Ea este devastata, insa doreste sa ii transmita condoleante mamei lui. Cand o suna, afla ca totul nu fusese decat o farsa. Tucker nu era mort, ba, mai mult, el nici macar nu le spusese parintilor lui ca sunt logoditi.

Alex este distrusa din punct de vedere sentimental. El, dupa o perioada destul de lunga, admite inselatoria.

Sigur, nimeni nu stie, in afara protagonistilor, care au fost, de fapt, discutiile, sentimentele si cum s-a desfasurat totul. Dar, daca totul s-a intamplat asa cum este aratat in acest articol, atunci apare o mare intrebare: de ce sa preferi sa spui o asemenea minciuna in locul adevarului?

Oricare varianta raneste, dar adevarul este cel dezirabil. Sigur, s-ar putea spune ca din dragoste i-a zis ca a murit, ca sa treaca mai usor peste situatie decat in cazul unui refuz, insa, de ce a cerut-o in casatorie?

Motivul pentru care ajunge acest material aici este ca situatia nu este singulara. Am vazut multe cupluri in care apare inselatoria de acest fel: cupluri care decid sa incerce sa aiba un copil din luna X, iar cu o luna inainte unul se razgandeste, de unde pana atunci parea a fi cea mai mare dorinta. Cupluri care doreau sa faca marele pas, pana cand vine si momentul luarii in calcul a unei logodne sau direct a unei casatorii si asa mai departe.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge