Carti pentru cei mici: ce inseamna sa fii pilot si bucatar

Am spus intr-un material anterior, in care am prezentat Pixi stie-tot : Planete si stele, ca Eric adora cartile. Ei bine, recent a aflat mai multe despre ce inseamna sa fii bucatar si ce inseamna sa fii pilot si sa zbori.

Acum, se impune o precizare. Micul print stie oricum ca tatal lui pleaca la serviciu cu avionul. Nu, nu radeti, ca asa e. Pleaca cu taxiul de acasa, se duce la aeroport, ia avionul si se duce la clientul pentru care firma la care lucreaza trebuie sa instaleze ceva anume. Iar el face instalarea. Deci tati se duce la serviciu cu avionul 😉

La fel de adevarat e ca la showul aviatic de anul acesta, prima editie la care l-am luat si pe el, Eric nu s-a aratat deloc incantat. Asa ca eram curioasa sa vad cum va primi informatiile din cartea Ce inseamna sa fii pilot.

Avand in vedere ca elementele specifice unui aeroport si avioanelor si pilotilor sunt prezentate unei persoane venite in vizita, este usor pentru cei mici sa inteleaga informatiile, de la cum se verifica bagajele si cum se face check-in-ul si pana la cum este in turnul de control si multe-multe alte detalii interesante despre avioane si piloti. Stefan este un pilot care ofera toate informatiile interesante pas cu pas.

Ce inseamna sa fii pilot

Tot prin intermediul unei vizite cei mici afla mai multe si despre ce presupune sa fii bucatar din cartea Ce inseamna sa fii bucatar. Insotindu-l pe Stefan, intai la cumparaturi, apoi in bucatarie, cei mici afla despre mancarea proaspata, cum se prepara, cateva instrumente vitale in bucatarie si chiar si o reteta. Da, o reteta adevarata, pe care oricine o poate face acasa!

Ce inseamna sa fii bucatar

Doua carticele de la Editura Galaxia Copiilor, parte a Grupului Editorial ALL, in format mic, usor de rasfoit de copii; fireste ca totul este color. Carticelele cu informatii de baza despre fiecare dintre cele doua profesii ii pot ajuta pe cei mici sa se familiarizeze putin cu aceste domenii, sa invete cuvinte noi – totul intr-un mod placut intrucat cui nu i-ar placea sa faca asemenea vizite pentru a afla despre cum e sa fii pilot sau ce inseamna sa fii bucatar?

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge