Bucharest Christmas Market la ceas de seara

Am ajuns la Bucharest Christmas Market la o saptamana de la lansarea targului, dar iata abia azi apuc sa scriu pe blog. Sigur, pe site am pus informatiile oficiale, inca inainte de deschiderea targului (de fapt, a targurilor). Bucharest Christmas Market se desfasoara in doua locuri din Bucuresti: la Piata Universtitatii (esplanada cu statui) si Parcul Cismigiu. Bunatati – de la castane coapte la colaci si multe altele -, produse traditionale romanesti, vin fiert si decoratiuni de Craciun, toate va asteapta aici. Click pe imagini pentru a le vedea la dimensiune maxima!

Bucharest Christmas Market

Bucharest Christmas Market intrare
Bucharest Christmas Market

Eu am ajuns la targul de la Universitate. O seara cu burnita si vant – ca multe din aceasta perioada. Am mancat, pentru prima oara, castane calde (nu, nu am fost deloc impresionata!, dar sa nu zic ca nu am gustat in aceasta viata 🙂 ) si ne-am uitat la casutele de la targ si la produsele sosite din diverse colturi ale tarii.

Nu am prins vreun spectacol in acea seara – din pacate, tocmai pentru ca targurile au avut parte – si au inca – de momente speciale, traditii romanesti care prind viata in aceste zile.

Cum ne-am apropiat deja foarte mult de Craciun, atmosfera este cu atat mai speciala, iar seara luminile aduc un plus de farmec, pentru cei mari si pentru cei mici deopotriva!

Puteti sa faceti si o fapta buna, daca ajungeti la targ si aveti chef:) Puteti dona jucarii pentru copiii din SOS Satele Copiilor in spatiile special amenajate.

Iata cateva poze facute la targ :).

Bucharest Christmas Market globuri
Bucharest Christmas Market – globuri
Bucharest Christmas Market brad
Bucharest Christmas Market brad
Bucharest Christmas Market vase
Bucharest Christmas Market vase
Bucharest Christmas Market
Bucharest Christmas Market
Bucharest Christmas Market brad
Bucharest Christmas Market brad

Voi ati ajuns la Bucharest Christmas Market, fie in Piata Universitatii, fie in Parcul Cismigiu? Cum v-a placut?

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge