Un 2015 cu multe dorinte implinite! La multi ani!

31 decembrie. O zi cu soare – lucru important intr-un an in care am avut cea mai lunga perioada fara soare, 32 de zile – dar si cu ger. Un ger de crapa pietrele – cum se spune (sigur, in anumite zone, la mine sunt momentan doar -15 grade C) si cu un peisaj feeric din multe puncte de vedere: totu-i alb, crengile copacilor sunt acoperite de nea, oameni de zapada peste tot. Evident, gheata si frigul nu’s tocmai ce isi doreste oricine, dar orice are si parti bune si parti rele.

O zi de final de an in care gandurile se indreapta, cu speranta, spre viitor. Pentru mine 2014 nu a fost un an stralucit. Ba, as zice, chiar dimpotriva. Asa ca sper intr-un 2015 cu mai multe impliniri si, mai ales, cu sanatate pentru toti cei dragi mie.

Orice final (sau aproape oricare) este si un inceput. Asa ca, acum, cand ne pregatim sa schimbam anul, eu va doresc sa aveti un an cu multe dorinte implinite, cu sanatate, un an in care sa fiti fericiti si sa aveti parte de multe surprize frumoase! Un an nou mai bun decat cel care se incheie!

La multi ani! 

felicitare, urare, la multi ani, la multi ani 2015

 

felicitare, imagine de pe Shutterstock

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge