Monitorizati INTREAGA activitate online cu un singur tool

Da, da, am preluat “tool” in titlu, stiu, dar sunt constienta de asemenea ca multi prefera acest termen atunci cand vine vorba despre instrumente de monitorizat. Va doriti un instrument (tool) care sa va permita sa monitorizati informatii de la campaniile de ad-uri pe Google sau Facebook, la activitatea detaliata din cadrul platformelor de social media si pana la detalii despre trafic sau SEO, blogging, e-mail, vanzari, partea financiara si altele? Atunci va recomand recent descoperitul Cyfe.

monitorizare

monitorizare, imagine de pe Shutterstock

Toate statisticile intr-un singur „dashboard”
Da, toate informatiile pe care le doriti analizate va apar intr-un singur loc. Puteti monitoriza activitatea de pe paginile de Facebook, campaniile de e-mailuri, activitatea de pe YouTube, Google+, Twitter, LinkedIn, puteti vedea ce are succes si ce nu, cum evolueaza traficul si vanzarile si multe-multe alte detalii intr-un singur loc.

Mai mult, Cyfe va ofera posibilitatea de a avea acces la numeroase detalii gratuit – existand si o varianta premium (cu acces la statistici pe o perioada mai lunga de timp, de pilda). In varianta gratuita puteti avea 5 widgeturi – pentru mai multe va trebui sa va creati cont premium.

Instrumentul poate fi utilizat de magazine online, afaceri din domenii variate, dar si de cei care doresc sa vada cum sunt receptionate mesajele lor in social media, ce impact au postarile de pe bloguri si asa mai departe.

Cum functioneaza?
Va creati un cont imediat (doar cu nume, o adresa de e-mail si o parola), il confirmati si aveti acces instant la platforma.

Aici incepeti sa adaugati widget-uri care sa va ofere statisticile pe care le cautati. Aveti o lista cuprinzatoare de asemenea widgeturi, utile pentru freelanceri, afaceri, magazine online, agentii etc.

Va puteti personaliza backgroundul – tema „default” este dark, dar o puteti schimba, iar pentru fundal aveti cateva optiuni de la ei sau puteti incarca imagini.

De asemenea, daca doriti sa folositi doar varianta „free”, atunci puteti sa va modificati widgeturile si sa renuntati la cele care nu va aduc informatii relevante/utile. Aveti rapoarte in timp real, cu posibilitatea de export a datelor.

Cyfe este un instrument util, care merita sa fie luat in calcul cand alegeti un „tool” de monitorizare de marketing, social media, vanzari.

Voi ce instrumente de monitorizare folositi?

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge