La multi ani de 8 martie!

Dupa cateva zile ba cu nori si vant, ba cu ploaie si chiar ninsoare, iata ca astazi ne intampina soarele dis de dimineata. Asa incepe o zi care ar trebui sa fie una frumoasa, speciala, pentru toat doamnele si domnisoarele.

Cu o istorie interesanta (prima sarbatoririre a Zilei Femeii a fost in 28 februarie 1909 in New York si abia in 1917 s-a sarbatorit pe 8 martie, in Rusia celebrandu-se Ziua Femeii in prima duminica a lunii; din 8 mai 1965 ziua de 8 martie a fost declarata zi libera), Ziua Femeii devine prilej de sarbatorire a mamelor, bunicutelor, matusilor, surorilor, prietenelor, iubitelor, sotiilor.

Indiferent ca trimitem doar o felicitare virtuala, ca dam un simplu telefon sau ca facem deosebit ceva pentru femeile speciale din viata noastra, astazi merita sa le serbam.

La multi ani va spun si eu cu drag voua, tuturor doamnelor si domnisoarelor care imi cititi blogul si care vedeti acest mesaj! Sa fiti fericite si sanatoase, sa purtati primavara in suflet si in privire! O zi speciala sa aveti!

Un buchet de frezii online, pentru voi, cu drag 🙂 Da, freziile sunt, alaturi de zambile, florile mele de primavara preferate!

La multi ani de Ziua femeii! 8 martie

 

frezii, imagine de pe Shutterstock

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge