Concurs: castiga cartea Rezilienta! Descopera Secretul puterii psihice!

Multa lume sufera de stres in zilele noastre. Solicitarile sunt diverse, atat in plan profesional, cat si in cel personal. Se ajunge astfel usor la suprasolicitare, iar sindromul de burnout a devenit din ce in ce mai frecvent in enorm de multe tari din intreaga lume.

Exista insa, dupa cum usor putem observa toti, persoane care par a fi natural inzestrate pentru a face mai bine fata acestei suprasolicitari, oameni care au succes in ceea ce fac, oameni care reusesc sa isi indeplineasca toate sarcinile, persoane care isi revin mai usor dupa un esec (daca si cand acesta apare). Specialistii au fost de-a lungul vremii preocupati sa afle care sunt aceste trasaturi, ce ii face pe unii oameni mai puternici decat altii in fata luptei cu solicitarile zilnice, iar Christina Berndt in lucrarea Rezilienta. Secretul puterii psihice (pe care v-am prezentat-o pe larg pe PRwave) a reunit o seama de informatii utile si importante pe acest subiect intr-un volum util tuturor celor care au ajuns sa fie suprasolicitati.

Alaturi de Editura ALL va invit sa participati la un concurs cu un premiu constand intr-un volum Rezilienta. Secretul puterii psihice. Puteti castiga aceasta carte daca ne spuneti intr-un comentariu la aceasta insemnare de pe blog ce faceti voi pentru a va lupta cu stresul – 3 „trucuri” testate de voi. Cum reusiti sa faceti fata tuturor solicitarilor?

Concursul se desfasoara in perioada 4-11 mai inclusiv! Va asteptam asadar cele trei recomandari cu exemple concrete de modalitati prin care voi faceti fata stresului pentru a putea castiga volumul pus in joc. Cel mai inspirat si bine documentat raspuns va fi desemnat castigator, iar jurizarea o voi face impreuna cu echipa Editurii ALL

Mult succes!

Rezilienta. Secretul puterii psihice

Share
18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge