Activitati distractive pentru prescolari de la Galaxia Copiilor

Copiii invata prin joaca, iar cartile sunt de mare ajutor in procesul educational. Galaxia Copiilor a lansat recent o carte intr-o colectie coordonata Roxana Geanta cu numeroase activitati amuzante si educative pentru copii.Trebuie sa va spun ca „Activitati distractive pentru prescolari” a fost primita cu entuziasm de Eric – s-a bucurat nespus cand a vazut-o si am inceput sa facem imediat activitati din ea.

Activitati distractive pentru prescolari

Cartea ii determina pe copii sa puna mana pe un instrument de scris (pentru a uni numerele), pe culori si sa fie deosebit de atenti la celelalte tipuri de activitati.

Activitatile sunt grupate pe categorii – exista exercitii tip uneste numerele si apoi coloreaza figura, gaseste diferentele, gaseste traseul potrivit si identifica umbra corecta.

Pentru fiecare categorie in parte sunt mai multe activitati incluse asa ca o sa aveti timp mai indelungat cum sa va jucati cu aceasta carte.

Evident, nu trebuie sa faceti activitatile in ordinea inclusa in carte si nici o data pe toate dintr-un anumit segment. Dar fiecare activitate in parte ajuta la dezvoltarea logicii si a atentiei copilului. Chiar si a rabdarii – cand vine vorba despre colorat.

Copiilor le va placea aceasta carte fiind colorata (evident) si avand ilustratii atractive. Noi o folosim de ceva timp deja – preferam sa nu terminam toate activitatile dintr-o data.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge