Mihaela descopera cartile

Cred ca este important ca toti copiii sa iubeasca sa citeasca. Si sa iubeasca de mici cartile. Sigur, sunt numeroase modalitati in care pot fi tentati de si cu carti – iar exemplul parintilor si al celor din jur conteaza enorm, la fel ca obiceiul de a le citi ceva seara – dar, pentru cei mici care poate inca nu sunt fascinate de carti, de bucuria de a descoperi, de a invata, o carte cu o fetita simpatico, vesela, care descopera cartile si se indragosteste de lectura este o solutie.

Mihaela descopera cartile

Cartea celor de la Editura Galaxia Copiilor este mica – potrivita pentru mainile copiilor. Povestea este simpla, usor de inteles de ei. Mihaela, eroina, ii ajuta pe copii sa afle despre carti in general, despre locurile unde poti citi sau de unde poti lua carti (librarie, biblioteca), fiecare cu regulile sale.

Eric are un intreg ritual seara care include, evident, si lectura catorva carti (el alege ce citim). Cand am citit Mihaela descopera cartile el a aflat despre biblioteci si despre tot procesul de rigoare: imprumutul unei carti pentru o perioada de timp, returnarea ei fara a o deteriora.

Mihaela descopera cartile este, cum spuneam, o carte mica, din punct de vedere al formatului, interesanta, care le poate deschide celor mici apetitul pentru a citi.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge