Am de dat 2 carti „Metoda Montessori. Cum sa cresti un copil extraordinar”

Desi exista o poveste lunga in spate, o sa va spun pe scurt asa: am de dat doua carti „Metoda Montessori. Cum sa cresti un copil extraordinar” de la Editura Litera si am ales sa fac acest lucru in cadrul unei discutii aici, pe blog.

Metoda Montessori

Dupa cum poate stiti, metoda Montessori a devenit faimoasa si oameni din intreaga lume o folosesc – oameni obisnuiti, dar si personalitati precum Barack Obama, membrii familiei regale britanice, Graham Bell, Gabriel García Márquez, fondatorii Google Sergey Brin si Larry Page. Cartea aparuta la Editura Litera este scrisa de Tim Seldin care esye este presedinte al Funda?iei Montessori si al Consiliului International Montessori. El marturiseste ca vede Montessori ca un stil de viata, iar despre lucrare spune ca „ea contine nu numai o gramada de idei pentru activitati pe care sa le faceti impreuna, ci si mesajul ca viata trebuie traita frumos. Lucrurile marunte, de zi cu zi, pe care le putem face ca sa punctam ocaziile speciale si sa le aratam celor dragi ca ii iubim se pot dovedi extrem de importante, atat pentru copilul vostru, cat si pentru viata voastra ca parinte”.

„Metoda Montessori. Cum sa cresti un copil extraordinar” este o carte gandita pentru parintii copiilor intre 0 si 6 ani si urmareste etapele specifice dezvoltarii copiilor in aceasta perioada. Ea cuprinde informatii despre ce se intampla in evolutia copilului in fiecare moment, dar si sfaturi, recomandari si idei de activitati menite a-i ajuta pe cei mici sa se dezvolte si sa invete, prin joaca, sa descopere lumea. O prezentare mai ampla a cartii va invit sa gasiti in cadrul rubricii BooksWave de pe PRwave.

Cum spuneam, am doua exemplare pe care vreau sa vi le ofer in dar. Pentru ca vorbim despre metoda Montessori, alaturi de Editura Litera am decis sa va invitam sa ne spuneti ce parere aveti despre metoda Montessori si, de asemenea, de ce v-ati dori aceasta carte.

Voi alege, alaturi de reprezentanti ai editurii, doua persoane dintre cele care vor raspunde la aceasta discutie in perioada 1-8 februarie inclusiv (cele doua persoane care vor primi cartea in dar vor fi anuntate dupa aceasta perioada).

Va astept asadar cu interes raspunsurile!

 

Later edit. pentru ca am inteles ca au fost probleme cu vizualizarea comentariului meu cu anuntul castigatorilor, iata acel raspuns inclus si aici:

Bun gasit,

Ma bucur nespus sa vad atatea raspunsuri la aceasta discutie – si cei de la Editura Litera le-au citit de asemenea cu interes.

Va multumim tuturor pentru implicare. Metoda Montessori este cu siguranta una interesanta, cu fani in intreaga lume.

Doua raspunsuri pot fi recompensate cu cate un exemplar al cartii „Metoda Montessori”, iar fericitele castigatoare sunt Silvia Popescu si Flori.

Va multumim inca o data tuturor pentru participare si pentru raspunsurile interesante oferite.
Castigatoarele sunt rugate sa trimita un mesaj pe adresa violeta [.] loredana [@] gmail [.] com cu numele complet, adresa de corespondenta (inclusiv cod postal) la care le poate fi livrat premiul prin curier si un numar de telefon de contact pentru firma de curierat.

Share
16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge