Loredana_Pascal1Despre mine la persoana a treia.

La cei 33 de ani ai sai, Violeta-Loredana Pascal se dovedeste a fi o persoana complet dedicata imaginii, comunicarii si relatiilor publice. Experienta in domeniu de peste 9 ani de zile, completata de studiile de specialitate, i-a permis sa cunoasca indeaproape domeniul si sa poata aduce in acest mod elemente inovative pe piata.

In 2005 si-a deschis firma proprie de consultanta in imagine, comunicare si relatii publice, PRwave INTERNATIONAL – care ofera servicii de consultanta in domeniul imaginii, comunicarii si relatiilor publice tuturor companiilor care constientizeaza faptul ca relatiile profitabile pe termen lung – cu asociatii, cu media, cu toti cumparatorii, cu furnizorii, cu distribuitorii s.a.m.d. – se realizeaza si se consolideaza prin implementarea unor strategii de imagine si relatii publice coerente.

In timp printre clientii PRwave au ajuns sa se numere companii din Romania si strainatate acoperind o foarte larga arie de domenii. Printre cei cu care am colaborat cu succes se numara cateva companii din domeniul IT, centre de beauty, magazine online (ex. Kdo.ro), companii ce ofera produse interesante (am fost cei care au facut campania de lansare a BabyTree adus de Botanique in Romania), edituri, autori de carte (Catia Maxim), companie ce ofera publicitate in lift – Invent Media -, bijuterii de lux (Germania), siteuri online,  evenimente si agentii organizatoare de evenimente etc. Ne pastram in continuare colaborarea cu multi dintre clientii nostri oferind astfel servicii de calitate pe termen lung si avand astfel rezultate vizibile. Ne implicam de asemenea in foarte multe proiecte, campanii de comunicare sau promovare.

In aprilie 2005 a lansat PRwave – primul site din Romania dedicat in totalitate imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri si expertizei in aceste domenii si, odata cu el, serviciul inovativ de PR integrat – campanii de relatii publice, imagine si comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului, considerand ca Unor valuri nu poti sa li te impotrivesti! Site-ul a lansat si primul blog de PR din Romania – tot in 2005. Din 2006 si-a pus cunostintele si experienta la dispozitia tuturor celor interesati prin intermediul cursului de Relatii publice in afaceri tinut la AcademiadeAfaceri.ro.

2008 a adus lansarea oficiala a PRwave Directory – director complet pentru PR si domenii conexe.

Violeta-Loredana Pascal, careia ii place enorm sa citeasca, sa asculte muzica de buna calitate, sa vada filme bune, sa mearga la munte si sa se lase linistita de mare, este si va ramane o persoana pasionata de relatiile publice, care crede in calitate, in personalizarea serviciilor pentru fiecare client si in realizarea unor lucruri interesante.

Puteti sa imi scrieti oricand pe loredana [at] prwave [.] ro si va astept desigur si pe siteurile PRwave, PRwave Directory si pe Travel – Moments in Time. Ma gasiti si pe Google +.

Follow violetaloredana on Twitter

Share