3 Modele de rochii de seara elegante

Din garderoba femeilor nu ar trebui sa lipseasca aceste modele de rochii de seara elegante. Indiferent ca e vorba rochii scurte, midi sau lungi, rochiile de seara iti pun in evindenta feminitatea.

Esti invitata la un eveniment important si nu stii ce rochie de seara sa porti? Vrei sa radiezi intr-o rochie care sa-ti scoata in evidenta calitatile fizice?

Daca tii cont de cateva criterii simple, nu vei da gres. Noi te vom ajuta cu cateva sfaturi.

Si cand spun noi, ma refer la faptul ca acest articol este o noua colaborare cu cei de la JoJoFashion – astfel incat tu sa beneficiezi de cele mai bune sfaturi in materie de moda.

Primul criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o rochie de seara este tipul evenimentului la care mergi.  De asemenea, este important sa alegi o rochie care sa te avantajeze asadar trebuie sa tii cont de forma corpului tau, de varsta si de tonurile de culori care te avantajeaza.

Ai grija la proportii si alege corect marimea care ti se potriveste. Mai jos iti vom prezenta 3 tipuri de rochii de seara elegante care pot fi purtate cu succes la evenimente speciale, rochii superbe pe care le poti gasi pe site-ul de shopping online JojoFashion.ro.

  • Rochii de seara elegante lungi
  • Rochii de seara elegante scurte
  • Rochii de seara elegante midi.

Rochii de seara elegante lungi

Esti invitata la o nunta si vrei sa afisezi o tinuta eleganta si diafana? Daca esti genul de femeie discreta care vrea sa atraga atentia prin eleganta si rafinament, iti recomandam rochia de seara eleganta lunga cu volane suprapuse confectionate din tul verde, Splendor. Aceasta rochie este produsa de celebrul brand Eva&Lola si este o rochie moderna si extrem de rafinata.

Rochie de ocazie lunga cu volane din tul verde Splendor

Culoarea rochiei avantajeaza atat femeile cu ten inchis, cat si pe cele cu ten deschis, iar croiul este potrivit pentru siluetele slabe, dar si pentru cele cu forme voluptoase deoarece volanele suprapuse te ajuta sa ascunzi micile imprefectiuni ale trupului tau.

Iti plac rochiile mulate? Vrei sa afisezi un look de diva? Alege sa porti rochia de seara eleganta lunga Carisa! Este o rochie rosie, lunga, cu decolteu suprapus si crapatura generoasa pe picior.

Poart-o cu sandale aurii, rosii sau argintii, coafezea-te cu bucle lejere si aplica un ruj rosu intens si aparitia ta va fi una de “red carpet”!

Rochie de seara eleganta rosie Carisa

Iti plac rochiile mulate? Vrei sa afisezi un look de diva? Alege sa porti rochia de seara eleganta lunga Carisa! Este o rochie rosie, lunga, cu decolteu suprapus si crapatura generoasa pe picior.

Poart-o cu sandale aurii, rosii sau argintii, coafezea-te cu bucle lejere si aplica un ruj rosu intens si aparitia ta va fi una ravasitoare!

Rochii de seara elegante scurte

Esti invitata la un cocktail si nu stii ce rochie sa alegi? Pe JojoFashion gasesti o gama larga de rochii potrivite pentru cocktail.

La cocktail poti purta cu succes rochii de seara elegante scurte, asadar daca esti genul care prefera rochiile scurte la acest tip de eveniment poti purta cu succes acest tip de rochie.

Rochia de seara eleganta scurta A-Line Ayana confectionata din paiete argintii este o alegere buna pentru doamnele care vor sa afiseze un look elegant, plin de stralucire. Croiala rochiei este A-Line, deci este lejera si este potrivita si pentru siluetele plinute, deoarece acest croi ascunde partile cu probleme ale trupului si este disponibila si pe negru.

Rochie de seara eleganta scurta din paiete argintii de ocazie Ayana

Preferi rochiile de seara elegante scurte mulate? Pentru un cocktail iti recomandam rochia de seara Alma confectionata din satin cu leopard print, scurta, drapata, ideala pentru femeile care vor sa afiseze o aparitie senzuala.

Rochie scurta din satin animal print Alma

Rochii de seara elegante midi

Rochiile de seara elegante midi pot fi purtate la orice eveniment special, bineinteles daca nu exista un dress code care trebuie respectat.

Daca mergi la un botez si vrei sa porti o rochie de seara midi, iti recomandam rochia de seara eleganta roz pal, Ivy. Este o rochie cu dantela roz pe bust, croita asimetric, o rochie superba ce iti contureaza un look elegant si stilat. Poart-o cu sandale roz pal, bej nude, albe sau argintii, fa-ti un coc lejer accesorizat cu flori naturale roz, si aparitia ta va fi una eleganta si diafana.

Rochie de ocazie asimetrica midi cu dantela roz pudrat Ivy

De asemenea, rochia Alexia midi din voal alb poate fi purata cu succes la un botez. Simpla, rafinata, fluida si vaporoasa, rochia Alexia iti va contura un look inocent si elegant, prefect pentru un botez.

Rochie de ocazie midi vaporaoasa din voal alb Alexia

Daca ti-a fost util acest articol recomanda-l si prietenelor tale. 🙂

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge