Cati ani are cel mai vechi aparat electrocasnic pe care-l folositi?

Spre finalul lui 2014 un robot de bucatarie pe care il aveam de 9 ani a scos fum😀 Nu o data, ci de doua ori – asa ca, evident, nu il mai folosesc. Nu, inca nu l-am inlocuit, dar asta e alta poveste.

Cert este ca, pentru prajituri si nu numai, aveam nevoie de un mixer in aceasta perioada. Asa ca am folosit unul pe care il avea mama si pe care, mi-am dat seama, il avem de cand eram eu in liceu. Adica a fost luat undeva intre 1996-2000.

Este un mixer cu 7 trepte de la Scarlett – o marca necunoscuta, un mixer foarte ieftin (cred ca cel mai ieftin posibil la acel moment) care inca ne slujeste cu succes.

electrocasnice

electrocasnice, imagine de pe Shutterstock

Ne-am dorit tare mult un mixer atunci si l-am luat cu drag si folosit cu drag in toti acesti ani. Si asa mi-am dat seama ca este, intr-adevar, cel mai vechi aparat pe care il am in casa si care functioneaza si, mai ales, care este folosit in mod frecvent.

Numai ca astazi lucrurile se fac pentru a se inlocui repede. Nici masinile Volvo nu mai au garantie pe viata, la nicio piesa ori la caroserie, ca pe vremuri (da, da, stiu, masina nu este aparat electrocasnic, dar intelegeti ideea pentru care am oferit exemplul). Iar cand LG a venit cu masina de spalat la care oferea parca 10 ani garantie pentru motor a fost ceva uimitor.

Asa ca, la inceput de an, va astept sa imi spuneti aici cati ani are cel mai vechi aparat electrocasnic pe care il folositi (si ce fel de aparat este) 🙂

Share
5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge