“We are the legacy we leave behind”

Cum si ce isi va aminti lumea de tine? Ti-ai pus vreodata aceasta intrebare?

Te-ai gandit vreodata cum ai vrea sa isi aminteasca lumea de tine peste ani? Ti-ai dori sa inventezi ceva? Sa fii un scriitor faimos? Sa fii un calator care descopera locuri si oameni si le infatiseaza lumii? Sa fii cel mai bun in meseria ta? Sa fii cel mai bun salvator?

thumbs

Se spune ca nu mori pana nu se duc toti cei care isi amintesc de tine. Evident insa, sunt oameni de care isi amintesc mai multe persoane – actori, scriitori, inventatori etc. – si oameni despre care isi aduc amintesc doar doua-trei generatii. Sunt oameni care, prin ceea ce au descoperit/facut/inventat raman in istorie si, chiar daca nu toti au cum sa ii cunoasca, oamenii le citesc biografiile, afla informatii despre descoperirile lor…

Sigur ca nu toti oamenii ajung astfel: faimosi. Da, v-am spus si eu si despre platforma care isi propune sa va tina in “viata” mult timp dupa ce nu vom mai fi aici.

Ramane ceea ce lasam in urma, iar noi suntem mostenirea pe care o lasam generatiilor urmatoare. Da, am vazut replica in engleza recent intr-un serial – “We are the legacy we leave behind” – si de aceea am inclus-o si aici. Esenta este aceeasi si, privind lucrurile din aceasta perspectiva, ne putem gandi si la actiunile noastre: ce dorim sa facem de fapt? Cum ajungem sa ne indeplinim obiectivele? Cum si ce dorim sa isi aminteasca lumea de noi?

Share
15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge