Cat timp iti acorzi pe zi?

A trecut deja prima jumatate din prima luna a unui nou an. Lucrurile au reintrat in rutina. In functie de momentul in viata in care ne aflam, avem mai multe sau mai putine lucruri de facut. Facultate, serviciu, familie cu sau fara copii, prieteni, toate necesita atentia noastra.

Insa dincolo de toate lucrurile facute pentru a ne merge bine la scoala/a reusi sa avem o suma de bani primita pentru munca din care sa traim/a avea grija de cei dragi si de familie, cat timp ne oferim zilnic noua? In toata rutina si goana dupa a rezolva/realiza cat mai multe, mai avem timp pentru noi?

Nu trebuie sa fie ceva deosebit. Poate fi doar mersul la un centru spa, la o sedinta de masaj, la un teatru ori chiar doar timp pentru a citi ceva, a vedea un film, a merge undeva si asa mai departe.  Indiferent care sunt activitatile care te relaxeaza, tu mai ai timp pentru tine? Iti rezervi zilnic macar cateva minute pentru tine?

A avea parte de asemenea momente doar pentru noi ne ajuta in toate celelalte activitati. Relaxarea, detensionarea, incarcarea aceasta pozitiva facand ceva ce ne face placere cu adevarat ne ajuta sa fim productivi, creativi chiar daca este nevoie, sa ne facem treburile la timp si bine.

Eu recunosc ca sunt fericita si pot spune ca am vreme si pentru mine intre toate lucrurile pe care le fac oricum cu mare drag, fie ca este vorba despre lucrul pentru clienti, fie ca este vorba despre proiectele personale, fie ca vorbim despre familie.

Tu?

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge