Salopete elegante de dama la moda

Salopetele elegante sunt intr-un trend ascendent inca din 2019.  Selena Gomez, Jennifer Lopez, Gwen Stefani sau Jessica Alba au inclus salopeta eleganta in garderoba si au dovedit ca salopetele sunt piese vestimentare sofisticate ce pot inlocui cu succes rochiile de seara.

Evident, e bine sa alegi o salopeta care te avantajeaza, daca doresti sa imbraci una. Vestea buna e ca sunt o sumedenie de modele disponibile. Si, pentru ca nu sunt expert pe zona asta, am stat devorba cu expertii de la JojoFashion ca sa aflu ce se poarta.

Salopetele elegante de dama pot fi incadrate atat in tinute elegante de zi, cat si in tinute de seara sau de ocazie si pot fi purtate cu succes la nunti, botezuri, cununii sau alte evenimente speciale la care vrei sa afisezi un look elegant si modern.

Pe site-ul de shopping online JojoFashion.ro am gasit o gama larga de salopete elegante de dama la preturi accesibile. Am ales cateva tipuri de salopete pe care le voi enumera mai jos:

  • Salopete elegante cu paiete
  • Salopete elegante animal print
  • Salopete elegante office
  • Salopete elegante brodate

Salopeta Yasmine – este potrivita ocaziilor speciale la care vrei sa afisezi un look trendy si elegant. Bustul este confectionat din paiete roz, are maneci din tul roz, iar umerii sunt accesorizati cu franjuri din paiete. Pantalonii sunt negri, croiul este conic, iar talia este accesorizata cu un cordon detasabil. Poart-o cu o pereche de pantofi roz si cu un clucth negru si vei contura un look rafinat si senzual.

Salopeta Yasmine

Salopeta Bellona – esti o fire indrazneaza si vrei sa captezi atentia celor din jur? Salopeta Bellona este alegerea perfecta! Este confectionata din material elastic rosu, accesorizat cu paiete in aceeasi nuanta, are talia marcata si pantalonii evazati. Decolteul este in forma de V foarte adanc, iar umerii sunt usor bufanti. Bustul si talia vor fi scoase in evidenta si aparita ta va fi una extrem de senzuala!
Poart-o cu sandale rosii sau aurii si coafeaza-ti parul cu bucle rebele.

Salopeta Bellona

Salopeta Livana – este ideala pentru doamnele care vor sa afiseze un look elegant si discret. Pantalonii sunt mulati, iar bustul este lejer, fluid, confectionat din voal cu print leopard.

Poart-o cu pantofi sau sandale in nuante de rosu intens sau alege nuante stralucitoare precum auriu sau argintiu. De asemenea, sandalele negre se potrivesc perfect!

Salopeta Livana

Salopeta Nancy – poate fi purtata la evenimentele care se desfasoara ziua, indiferent ca este vorba de un botez sau o petrecere la firma. De asemenea, poate fi incadrata in tinute office elegante.

Poart-o cu o geanta office bleu ciel, gri sau bej, fa-ti o coafura rasucita la spate, gen coc neglijent si vei obtine un look fresh si trendy.

Salopeta Nancy

Salopeta Felice - este o salopeta eleganta ce poate fi incadrata cu succes intr-o tinuta office eleganta. Accesorizeaz-o cu o geanta oversize si cu bratari late si poarta sandale sau pantofi cu platforme de inaltime medie.

Salopeta Felice

Salopeta Flower -  daca esti tanara si ai picioare fit, poarta aceasta salopeta la urmatorul eveniment special, fie ca e vorba de o nunta, de un banchet sau o cununie!

Salopeta Flower

In partea din fata este scurta, dar are trena lunga din voal, bustul este confectionat din tul semi-transparent si este accesorizat cu broderie multicolora. Look-ul tau va fi unul misterios si senzual.

Salopeta Summer – este un model care pe mine m-a fermecat! Croiul este pe corp, dar nu mulat, bustul este lejer cu maneci lungi si umeri goi, ceea ce iti confera un plus de senzualitate! Broderia este absolut superba si adauga o pata de culoare negrului!  Este o combinatie intre argintiu si negru care nu da niciodata gres! Poarta cu accesorii negre sau argintii si vei arata fabulos!

Desi de cele mai multe ori alegi rochii elegante atunci cand mergi la evenimente speciale, ar trebui sa sa iti faci curaj si sa optezi pentru o salopeta eleganta. Nu vei regreta alegerea si vei vedea ca poti contura o tinuta de top care va strani admiratia celor din jur!

Pe JojoFashion.ro gasesti mai multe modele de salopete elegante de dama la preturi foarte accesibile. Sunt curioasa ce modele de salopete ti-au atras atentia si de ce. Spor la “frunzarit” online!

Articol scris in colaborare cu JojoFashion

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge