8 ani de PRwave :)

8 ani de PRwaveDupa ce pe 12 aprilie am facut 8 ani de cand s-a infiintat agentia PRwave INTERNATIONAL, astazi, 18 aprilie, se implinesc 8 ani de cand s-a lansat site-ul PRwave.

Era o zi de luni. Duminica fusesera Floriile, insa nu imi serbasem ziua – desi primul meu prenume este unul tare frumos, Violeta. Am lasat pentru luni, de fapt am combinat o aniversare de nume cu lansarea proiectului meu de suflet: PRwave.

Cativa prieteni mi-au fost alaturi in Yellow Bar seara, printre invitati numarandu-se si Andrei, pe care il stiam de mai putin de doua luni si care a venit cu un buchet mare si frumos de trandafiri rosii catifelati (evident, preferatii mei, dupa cum aflase anterior).

Imi amintesc cu drag de acel eveniment de lansare si ma bucur in fiecare zi de PRwave, de cum a evoluat, de oamenii frumosi cu care am lucrat si cu care lucrez, de cei pe care i-am cunoscut prin intermediul site-ului, de toti cei care au raspuns pozitiv propunerilor noastre. Si cand ma uit in jurul meu constat ca nu sunt putini si ca acesta este marele castig adus de PRwave! Ii multumesc in mod special Alinei care scrie pe Blogul PRwave acum:)

Sper sa fie ani multi si de succes si la 10 ani sa fie o noua petrecere, poate chiar in Yellow Bar 😉 Pana atunci sper sa reusim sa lansam curand un nou design pentru site – il planificam de mult, avem template… dar mai trebuie sa apucam si tehnic sa punem totul la punct. Insa speram sa fie gata cat mai repede.

Pana atunci va invit sa imi fiti alaturi astazi, chiar daca doar virtual, si sa sarbatorim impreuna 🙂

Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge