Primul comunicat dat ca InfoGraphic de la noi

Astazi este o zi mare. O zi in care suntem mandri sa va aratam o premiera.

V-am spus zilele acestea pe Twitter si Facebook ca pregatim ceva. Ei bine astazi am si facut publica informatia.

Intr-o zi oricum speciala pentru mine (Eric face astazi 4 luni), am o veste speciala.

Si inainte de toate pot spune ca eu am crezut mereu intr-o afirmatie: conteaza sa fii primul. PRwave a fost primul din multe puncte de vedere (inclusiv primul site dedicat afacerilor, imaginii, comunicarii si relatiilor publice), iar astazi agentia mea, PRwave INTERNATIONAL a realizat si trimis pentru clientul drag StampileOnline.ro primul comunicat sub forma de InfoGraphic.

Din ce stiu eu este primul din Romania.

Am avut de comunicat o stampila profesionala. Ne-am gandit ca ar fi minunat daca am prezenta informatia intr-un mod vizual accesibil, usor de inteles. Cu alte cuvinte un InfoGraphic.

Ne-am pus pe lucru, am testat multe instrumente pentru realizarea infographicelor (de altfel voi reveni cu un post pe tema), am realizat 2 Typography InfoGraphics de asemenea incluse in varianta finala) si am reusit sa avem un material care sa ne placa si pe care sa il aratam clientului. Acesta ne-a felicitat, ne-a dat BT astfel ca astazi am dat acest comunicat.

Fireste, in media (inclusiv pe siteuri unde poti publica stiri si jurnalistilor pe email) le-am trimis si o varianta “traditionala” de comunicat cu toate datele intr-un text.

Puteti vedea comunicatul pe PRwave si pe siteul StampileOnline.ro, iar mai jos am urcat si eu InfoGraphicul (click pe imagine pentru dimensiunea completa, daca prima oara va apare o poza mica si un plus la scroll-ul cu mouseul, mai dati un click pe poza).

Eu sunt emotionata dar si fericita si ca atare va astept cu mare-mare interes parerile. 🙂

Trodat Professional - InfoGraphic

Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge