11 ani de PRwave.ro!

Acum 11 ani, ziua de 18 aprilie a picat tot intr-o zi de luni. Incepea atunci Saptamana Mare si pe 17 fusesera Floriile. Nu mi-am serbat Floriile duminica, insa luni, 18 aprilie, la Yellow Bar, alaturi de cativa prieteni si cunoscuti lansam PRwave.

PRwave.ro - 11 ani!

Era primul site de comunicare, marketing si PR pentru afaceri din Romania si ma bucur ca, 11 ani mai tarziu, inca mai este online.

Dupa cum poate ati remarcat, 2016 a venit cu template nou si cu din ce in ce mai multe articole scrise in exclusivitate pentru PRwave. Si mai avem inca autori si case studies cu care sa va surprindem, va promitem.

In zi aniversara, le multumesc intai membrilor echipei, apoi tuturor celor care au trimis stiri, articole si care vor trimite materiale, comunicate si case studies pentru PRwave; le multumesc celor care au scris pentru PRwave Blog – primul de gen din tara; si va multumesc si voua, tuturor celor ce vizitati site-ul zi de zi. Datorita voua PRwave merge mai departe.

Avem zilnic multe stiri interesante, vesti despre evenimente, despre campanii deosebite, despre proiecte inedite, articole cu sfaturi utile, prezentari de carti, articole si va asteptam pe toti pe www.prwave.ro sa le cititi! Va asteptam si cu propuneri de colaborare, evident 🙂

Pentru mine, ziua de 18 aprilie va fi mereu una speciala si sper ca astazi sa imi impartasiti bucuria de a vedea un proiect rezistand in timp, devenind an de an mai solid, atragand oameni de calitate si oferind cititorilor materiale interesante din domenii diverse.

La multi ani, PRwave!

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge