Sambata este “Seara la revista” in Parcul Herastrau

Pentru ca am ajuns de la bal la spital cum se spune – adica de la teatru am sfarsit la spital cu copilul cu o minunata enterocolita 😀 – nu am apucat sa va spun despre o initiativa tare frumoasa a TVR 2 si a Teatrului de Revista “Constantin Tanase”. In fiecare sambata este “Seara la revista” in parcul Herastrau: de la ora 20.30 se intra, de la 21 incepe un recitalul orchestrei, iar de la 21.30 incepe in fiecare saptamana cate un spectacol diferit oferit de actorii Teatrului de Revista.

Noi am mers pe 6 iulie, o zi in care, daca va mai aduceti aminte, pe la 5 dupa-amiaza era cod galben de ploi. Cand a inceput – la 9 seara, tocmai incepuse sa toarne cu galeata iar. Totul era la limita – oamenii isi scoteau umbrelele/pelerinele/gecile sau isi cautau adapost. Dar pe la 9.40 ploaia a stat si ne-am bucurat de o frumoasa seara la revista cu momente amuzante oferite de marii actori ai teatrului (puteti citi si comunicatul oficial aici).

Ne-am simtit foarte bine, am ras, ne-am relaxat si va recomandam si voua ca in programul de sambata seara sa treceti o vizita prin Herastrau si pe la teatru. Noi am facut si o plimbare cu vaporasul inainte de spectacol 😉

De asemenea, daca ramaneti acasa, puteti urmari in direct de la 21.30 spectacolul transmit la Tvr 2 🙂

 

Share
71 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge