Bucharest Christmas Market 2015

A devenit o traditie ca PRwave sa sustina in calitate de partener media Bucharest Christmas Market si ca eu sa ajung in Piata Universitatii si sa descopar ce produse interesante se ascund in cele 60 de casute – si intreaga atmosfera specifica evenimentului.

Daca anul trecut am mers seara si am avut imagini cu luminile aprinse, anul acesta am ajuns pe timp de zi. Cel putin pana acum 😉

Bucharest Christmas Market brad
Bucharest Christmas Market brad

Am mers si doar cu sotul, si, chiar astazi, cu fiul care, evident, s-a intalnit cu Mos Craciun. Da, o experienta frumoasa pentru el – mosul din casuta si ajutoarele lui sunt prietenoase, iar locul este frumos amenajat (si exista chiar si traseu pentru fluidizarea traficului).

Bucharest Christmas Market - Casa Mos Craciun
Bucharest Christmas Market – Casa Mos Craciun – aici e fotografiata cand nu era deschisa, de aceea nu e coada

In fiecare seara a acestei saptamani (targul s-a deschis pe 27 noiembrie si tine pana pe 27 decembrie, avand concerte vineri-duminica, dar in aceasta saptamana concertele au loc zilnic) aveti parte de intalniri cu artisti speciali. Indiferent ce gen si ce nume va atrag, distractia si voia buna sunt prezente zi de zi. Programul concertelor este disponibil pe site. Cu mosul cei mici se intalnesc, pana pe 24 decembrie, intre orele 11:00 – 13:00 si 17:00 – 20:00. Exista si o campanie umanitara despre care aflati de asemenea mai multe informatii de pe site-ul oficial.

Casutele – ca tot am amintit despre ele – au tot felul de produse specifice perioadei – si nu numai (am zarit si cateva oua pictate sau de lemn, de exemplu). Gasiti numeroase globuri – inclusiv pictate manual –, decoratiuni, tablouri mici, obiecte de artizanat,magneti, jucarii – produse specifice sarbatorii Craciunului. Sigur ca sunt prezente si casute cu mancare – carnati, mancare traditionala gasita la ceaun, hot-dogs, gogosi, porumb fiert sau copt, multe acadele, halva si prajituri sau torturi si vestitii kurtos.

Bucharest Christmas Market - Cani
Bucharest Christmas Market – Cani
Bucharest Christmas Market - Casute
Bucharest Christmas Market – Casute
Bucharest Christmas Market - globuri
Bucharest Christmas Market – globuri
Bucharest Christmas Market - globuri
Bucharest Christmas Market – globuri
Bucharest Christmas Market - globuri pictate manual
Bucharest Christmas Market – globuri pictate manual
Bucharest Christmas Market - produse lemn
Bucharest Christmas Market – produse lemn
Bucharest Christmas Market - mancare
Bucharest Christmas Market – mancare
Bucharest Christmas Market - scena
Bucharest Christmas Market – scena
Bucharest Christmas Market - tablouri
Bucharest Christmas Market – tablouri

 

Daca va aflati in Piata Universitatii, merita sa dati o fuga pana la acest targ. Cu greu va veti abtine sa nu cumparati ceva – iar atmosfera e placuta. Si chiar daca anul acesta nu am ajuns pana acum la concerte, am prieteni care au mers si mi-au spus ca s-au simtit foarte bine – plus ca vremea e calda in 2015, motiv in plus pentru a merge si a vedea artistii preferati din cei adusi de organizatorii Bucharest Christmas Market.

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge