EUPRERA 2009 – sau despre un eveniment de PR

Nu se intampla sa scriu aici despre toate evenimentele de PR care au loc. Insa aleg sa redau aici cateva informatii despre un eveniment ce are loc acum, in septembrie: EUPRERA 2009, un eveniment la care PRwave este partener media. Reiau asadar informatii din comunicatul oficial de presa.

În perioada 23-26 septembrie 2009, Bucureştiul va găzdui o triplă sărbătoare a relaţiilor publice, aducând laolaltă realizările româneşti, viziunea specialiştilor din Vestul şi Estul Europei şi personalităţi internaţionale de marcă ale domeniului.

Pe 23 septembrie, Catedra de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti celebrează 16 ani de activitate, fiind cea mai veche catedră universitară de relaţii publice din România.

Printre invitaţii speciali ai evenimentului aniversar se va afla Dennis Wilcox, profesor emerit de relaţii publice la San Jose State University, SUA, autor al celui mai răspândit şi respectabil manual de specialitate, studiat astăzi în peste 300 de universităţi din majoritatea ţărilor lumii. În cadrul evenimentului aniversar, Universitatea din Bucureşti îi va decerna profesorului  Dennis Wilcox titlul de Doctor Honoris Causa pentru contribuţii excepţionale la dezvoltarea învăţământului de relaţii publice. Cu acelaşi prilej, profesorul Wilcox va susţine o prelegere cu privire la evoluţia relaţiilor publice şi va prezenta versiunea în limba română a manualului „Public Relations. Strategies and Tactics”, recent publicată în România.

Evenimentul aniversar al Catedrei deschide lucrările Congresului European de Relaţii Publice al EUPRERA (European Public Relations Education and Research Association) care este găzduit pentru prima oară la Bucureşti, în perioada 23-26 septembrie 2009, tema celei de-a XI-a ediţii fiind: „Corporate citizens of the third millennium. Towards a Shared European Perspective”. O a doua conferinţă susţinută de profesorul Wilcox, lucrări de referinţă şi dezbateri ale unor reputaţi specialişti ai relaţiilor publice din 20 de ţări europene şi din SUA, panelul EuroBlog şi alte subiecte consistente vă aşteaptă în cadrul congresului.

Mai multe detalii puteti obtine de pe siteul evenimentului, iar comunicatul il puteti regasi aici.

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge