Soarele este bun. Produsele de protectie impotrvia radiatiilor la fel. Campanie Iwostin la final (oarecum)

Am vorbit toata saptamana despre motive pentru a ne proteja de radiatiile solare. Aceasta s-ar putea sa fi sunat ca si cum soarele este rau, un inamic si pentru cei mari si pentru copii, ceva de ocolit.

Si totusi cata lume nu abia asteapta primavara si vara cu soarele sus pe cer, cu vacantele la mare, cu plaja, plimbare prin parcuri si alte asemenea?

Soarele ajuta, este un prieten foarte bun pentru om. Te mai bate putina vitamina D in cap – ca sa glumim putin – iti mai sunt ajutate oasele si ai sansa la o batranete mai buna daca te mai vede si soarele.

Numai ca, la fel ca intotdeauna, ce e mult strica. La fel si aici: daca nu ai grija putin de tine si de cei dragi, poti avea probleme.

E pacat sa nu te bucuri de soare – de mic si pana in ultima zi.

E o placere sa iesi la aer, sa poti merge in parc, la mare, munte si asa mai departe.

Desigur insa exista si niste radiatii care pot provoca boli grave. O parte dintre ele le-am amintit in posturile acestei saptamani aici, aici, aici si aici.

Astazi, dupa atatea avertismente si prezentari, vin si spun ca soarele este bun. E recomandat sa il aveti ca prieten. Si ca sa nu ai probleme – nici tu si nici cei dragi tie – foloseste produse de protectie impotriva efectelor nocive ale soarelui, impotriva radiatiilor.

Daca doresti, indemnul e acela de a fi egoist! Da, fii egoist. Gandeste-te la tine si cu siguranta o sa spui ca nu doresti sa suferi. Gandeste-te la cei pe care ii iubesti si, din nou sigur, o sa spui ca nici ei nu vrei sa aiba probleme.

Protejeaza-i.

Cred ca acesta e cel mai important element cu care merita sa ramai in urma a ce am scris in aceasta saptamana aici.

Protejeaza-te pe tine si ai grija si de cei dragi!

Iar pentru protectia “anti-solara” poti folosi produsele de la Iwostin – gama dedicata special si anume Solecrin, produse diverse si interesante cu factor SPV si de 50%. Eu abia am inceput sa le utilizez.

Indiferent ce ai alege insa, nu alege sa ai probleme! De aceea asa cum zic in titlu: sfarsitul unei campanii – insa unul strict al postarilor de aici, zilnice, pe acest subiect. Pentru ca de fapt ar trebui sa fie continuarea sau inceputul protejarii atente impotriva radiatiilor solare.

E pacat sa nu prevenim!

Share

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge