Cel mai mare risc al expunerii neprotejate la soare

Incepand de astazi o sa va prezint, timp de 5 zile, cate un motiv pe zi pentru a nu va expune la soare fara a va proteja.

Aceste insemnari fac parte din campania realizata de Iwostin careia am decis sa ma altur. Ca sa citez din informatiile oficiale, “Scopul demersului pe care il initiem prin prezenta propunere este sa ajutam cat mai multi cititori, prieteni, cunoscuti sa constientizeze importanta protectiei solare adecvate, regulile care trebuie respectate pentru ca soarele sa ne ramana prieten”.

Incep asadar cu primul si poate cel mai important motiv in favoarea protejarii impotriva razelor solare: posibilitatea de a face cancer de piele. Peste 90% din toate cazurile de cancer de piele apar pe o piele expusa la lumina. Fata, gatul, urechile, antebratele si mainile sunt partile cele mai comune unde apare cancerul de piele. Gasiti mai multe informatii despre cancerul de piele si razele ultraviolete aici.

Nimeni nu isi doreste sa sufere – insa toti ne bucuram de soare. De ce nu ne-am bucura in deplina siguranta? Si totul se poate realiza atat de simplu: protejandu-ne.

Puteti folosi in acest scop – de protejare – produsele oferite de Iwostin, care are o gama dedicata: Iwostin Solecrin.

Sa ne bucuram asadar de soare fara a suferi! Maine un nou motiv pentru care e bine sa va protejati atunci cand va expuneti la soare!

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge