www.dilemaveche.ro, continut disponibil contra cost din 15 martie

Iata ca online-ul incepe sa aiba pret. Continutul, considerat de editori de calitate, va fi disponibil contra cost. “abonament digital, care va costa între trei euro pe lună ÅŸi 21 de euro pe an. Plata se va putea face online ÅŸi nu numai. Pe de altă parte, cine se va abona la ediÅ£ia tipărită pe trei, ÅŸase sau 12 luni va primi gratuit abonamentul digital pe aceeaÅŸi perioadă de timp.”

Citand din comunicatul oficial, “Din 15 februarie site-ul //www.dilemaveche.ro va permite celor interesaÅ£i o perioadă de 30 de zile de acces gratuit cu condiÅ£ia ca fiecare utilizator să-ÅŸi creeze un cont în baza căruia va primi un abonament digital valabil o lună de zile.

Doar 15- 20% din conÅ£inutul actual al site-ului va mai putea fi consultat gratuit, însă din 15 martie. Conform redactorului-ÅŸef al revistei “Dilema veche”, Mircea Vasilescu, “ e greu să menÅ£ii gratuitate deplină pentru un site precum dilemaveche.ro, care oferă conÅ£inut de foarte bună calitate, de negăsit în altă parte”.”.

In ceea ce priveste datele de trafic, exista, conform informatiilor primite 150.000 de vizitatori unici pe lună (cu un vîrf de peste 180.000 în noiembrie 2011), iar comunitatea sa pe Facebook a ajuns la aproape 31.000 de fani.

Ce parere aveti de aceasta trecere la continut platit? Ati plati pentru a citi articolele dilemaveche.ro? Credeti ca vor mai fi si alte siteuri care sa adopte aceeasi politica?

Share
26 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge