Prima carte citita si Inocentul IX acum si cu coperta dedicata

iYli m-a invitat pe Twitter sa raspund unei sa zicem lepse scrise aici, in fapt sa povestesc despre prima carte citita.

Asa cum am marturisit de nenumarate ori imi place sa citesc si prefer cartile in formatul tiparit nu pe cele electronice. Am casa plina de carti – si se mai tot aduna. Dragostea de carte mi-a fost insuflata de mama – ca multe alte lucruri minunate de altfel pentru care ii voi fi mereu recunoscatoare.

Nu mai stiu exact care a fost prima carte citita – cu siguranta una de povesti alaturi de mama. Mi-aduc aminte insa cu drag de o carte cu coperta albastru cu rosu a lui Petre Ispirescu de Basme. Am citit si rascitit acele basme – si mi-a fost atat de draga acea carte incat a devenit locul unde dupa ceva timp mi-am tinut surprizele din prima serie de Turbo. Am si acum acea colectie de surprize – intre timp le-am scos din carte – si am si cartea pusa la loc de cinste.

Imi aduc aminte cu drag de multe carti – de cele ale lui Santimbreanu – chiar ma intreb cati copii ii mai citesc cartile astazi? – si apoi de cele ce mi-au bucurat vacantele si anii de scoala, romanele de capa si spada, povestile frumoase, Ciresarii si multe multe altele.

Citesc si-acum si voi citi mereu – cum e campania pe care am preluat-o de la Oana spun cu drag si cu mandrie” Sunt Loredana si citesc”.

Si daca tot vorbim de carti si am adus aminte si de Oana va invit si eu pe toti sa cititi Inocentul IX publicat aici pe PRwave, roman politist foileton care are incepand cu acest capitol si o coperta.

Lecturi placute va doresc tuturor, indiferent ce ati citi!

Share
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge