Ce si unde vedem online?

Vorbeam acum ceva vreme despre muzica online – posturi de radio si nu numai. Ei bine ajungem iata si in zona de video.

Video-online inseamna in momentul de fata foarte mult. Televiziunile au site-uri proprii – si chiar emit sau au programe ce pot fi vizionate sau downloadate.

Avem si televiziuni specializate – iata Arena TV – despre jocuri pe calculator (am aflat de la Vrabiescu despre ea).

Google are un serviciu interesant – Google video. Din aceeasi “gama” fac parte YouTube, Break – care te si plateste – cu 2000 de dolari daca videoclipul apare pe prima lor pagina. Avem si IFILM, Metacafe, Daylimotion si multe altele asemenea. La noi lansat de curand este Video.acasa.ro (comunicatul de lansare putand fi gasit aici).

Exista si Current.tv – pt de ex. google linkul direct este acesta: dar avem aici multe alte canale care ne stau la dispozitie.

Grupate pe domenii si disponibile spre vizionare online sunt multe canale de la Channel Chooser.

Avem asadar de unde alege. Ce alegem insa? Cand ne uitam la TV online – merita mai mult decat vizionarea unui film de pe un DVD? Se gasesc lucruri mai interesante decat cele de la televiziunile prin cablu/satelit de la noi? Noua ne place sa ne uitam la programe in limbi straine – de data aceasta fara subtitrare? Mai avem timp si de asa ceva – sau munca, prietenii, cartile, teatrul ne atrag mai mult decat calculatorul si online-ul?

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge