Ajutoare pentru sinistrati

Toti am vazut la stiri in ce mod ploile au afectat multe dintre localitatile din Romania.

Astazi o altfel de insemnare. Una care indeamna la actiune: toti cei ce ii pot ajuta pe sinistrati sunt invitati sa treaca la fapte.

De pe blog.dinGalati.ro citim:

Nimeni nu ii poate ajuta pe vecinii nostri, decat NOI:

– cu imbracaminte si incaltaminte,

– cu paturi, cuverturi

– cu alimente si apa (sunt infometati de aproape o saptamana!)

– cu cuvinte de incurajare si vorbe bune (scrieti cateva cuvinte care sa ii incurajeze)

– cu masini pentru transportul ajutoarelor stranse deja

– orice poate fi de folos sarmanilor.”

Tot de aici se afla usor in ce mod pot fi toate ajutoarele colectate si unde pot fi trimise.

“Pentru ca am primit mesaje din diferite zone ale tarii in care ni se cereau lamuriri cu privire la modalitati de transport spre Galati, va informam ca am primit sprijinul curieratului rapid NEMO EXPRES.

S-au alaturat in aceasta actiune Jandarmeria Galati, Crucea Rosie Romana si PRO FM, locatii unde s-au concentrat ajutoarele umanitare. Sunt in continuare asteptati toti oamenii care vor sa ii sprijine pe cei loviti de inundatii.

Multumim inca o data pentru sprijin si va asiguram ca toate lucrurile au ajuns si vor ajunge la sarmanii oameni.” (acest post)

Detalii despre persoanele care se ocupa de distributia ajutoarelor, care este persoana de contact pentru aceasta actiune care va poate raspunde la intrebari si oferi mai multe detalii, precum si alte informatii necesare le aflati dintr-o alta insemnare de pe acelasi blog: Acum e momentul faptelor: sa strangem ajutoare pentru sinistrati.

Puteti contribui cu orice va prisoseste, puteti promova campania si mesajul mai departe printr-un link sau cateva cuvinte. O initiativa meritorie a Echipei dinGalati, o initiativa la al carei succes puteti contribui!

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge