Cea mai recenta carte citita, viata ca un film si cateva melodii

Liana ma invita aici sa va spun care e cea mai recenta carte citita.

Dupa cum se stie citesc mult. Pentru ca imi place. Cea mai recenta carte citita este una prezentata si la Books WaveSemne bune de Neil Gaiman – Terry Pratchett aparuta la Tritonic Publishing Group.  O carte fantasy – despre o Apocalipsa pe cale de a sosi, o lucrare cu implicatii si idei spre meditare: cat conteaza conditionarea initiala si mediul, cat e vointa proprie etc.

Voi ce mai cititi acum?

Si mai am o invitatie careia nu i-am dat curs: Costina ma invita aici sa va spun cum mi-as vedea viata – daca ar fi un film. Ea a creat o poveste frumoasa si intinsa. Eu o sa fiu ceva mai succinta si o sa spun ca probabil ar fi un film la care s-ar si rade, s-ar si plange. Probabil ca in viata multora, au existat si vor mai fi si clipe frumoase si momente induiosatoare sau triste. Important e sa invatam ceva din fiecare experienta si sa evoluam in fiecare zi (cred eu).

In sfarsit, Catia ma invita aici sa va spun sapte melodii care imi plac. Cinci le gasiti intr-o insemnare mai veche – aici. Raman la acelea – spunand ca poate cate doua variaza in functie de perioada – ingloband asadar si noul de calitate.

Share
113 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge