Eu cine sunt? – concurs

Am aflat cu ceva vreme inainte de a fi public faptul ca Mihail Musat (al carui nume poate il asociati cu Lumebuna.ro) va publica o carte. Saptamana aceasta am aflat chiar si momentul lansarii – foarte curand, dar il las pe Mihai sa faca anuntul oficial.

Inainte insa de lansare – si chiar inainte de aparitia oficiala pe site-ul Editurii Tritonic – avem la PRwave un concurs la care va oferim in dar 2 exemplare ale volumului lui Mihail Musat. Concursul are si niste intrebari speciale – al caror raspuns tine de fiecare dintre noi. Iata asadar despre ce este vorba:

PRwave si Editura Tritonic va propun un concurs cu premii speciale. Concret: avem 2 carti – ca atare 2 premii – pentru cei ce aleg sa ne raspunda la trei intrebari diferite.

Fiecare dintre cele doua premii consta in cate un exemplar al lucrarii Eu cine sunt? de Mihail Musat ce va aparea in curand la Editura Tritonic.

Scurta prezentare a cartii:

O carte scrisa doar cu intrebari pentru ca tu detii toate raspunsurile autentice care te pot ghida in viata. Tot ce ai nevoie pentru a gasi raspunsurile in tine fiind timp pentru tine (Tu cu tine), intrebari potrivite si puterea de a experimenta ceea ce simti. Asadar, persoana pe care trebuie sa ajungi sa o cunosti cel mai bine nu sunt eu sau oricine altcineva pe care il stii sau citesti. Acea persoana esti chiar tu.

Intrebarile la care va invitam sa raspundeti sunt:

1. Daca ar fi sa fac un muzeu al propriilor mele accesorii sociale*, ce exponate as vedea pe raftul meu?
2. De ce le mai tin inca in viata mea?
3. Care ar fi acele experiente, oameni, relatii, obiecte pe care le-as lua intr-o carte despre mine?

*Accesorii sociale = Lucruri, relatii, oamenii, atitudini care nu ma definesc si de care m-am inconjurat pentru ca „asa trebuie”. Sau, intr-un cuvant, „etc-uri”.

Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic – nu si noi topicuri create pe forum.

Ca sa puteti raspunde la intrebare trebuie sa fiti logat pe site. Va asteptam si va uram mult succes si inspiratie!

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge