Fatboy Slim – muzica de duminica

Eram mica si auzeam la radio melodia The Joker. Incercam sa deslusesc fiecare cuvant – eu invatam germana si franceza la scoala, nu engleza (puteti gasi de altfel versurile si online, aici). O ascultam si imi placea cum suna.

La cativa ani dupa aceea mi-am pus si eu cablu. Pe un post de muzica, intr-un weekend, am vazut pentru prima oara videoclipul melodiei The Joker a celui cunoscut ca Fatboy Slim. Cum eu aveam si pisica acasa e clar ca m-a cucerit instantaneu si videoclipul, nu?

Mi-am adus aminte de el astazi vazand afara 2 pisicute, pui, negre jucandu-se. Va invit si pe voi sa revedeti videoclipul si sa reascultati melodia.

Inainte de aceasta adaug doar ca Fatboy Slim este in fapt Norman Quentin Cook (nascut Quentin Leo Cook pe 16 iulie 1963). De-a lungul timpului a inregistrat numeroase piese si a lansat multe melodii devenite hituri. Cantecele ii sunt apreciate in intreaga lume – iar mai multe informatii puteti afla de aici.

O sa adaug doar ca a avut si colaborari interesante – una chiar pentru un alt videoclip reusit zic eu –  Weapon of choice (ale carui versuri pot fi gasite accesand acest link). In acel clip l-a avut alaturi pe cunoscutul actor Christopher Walken. Ce a iesit va las sa vedeti in cele ce urmeaza, va invit sa aflati insa povestea melodiei si sa cititi un review aici.

Fatboy Slim – The Joker

Fatboy Slim – Weapon of choice

Sper ca v-a placut revederea celor doua clipuri si reascultarea melodiilor!

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge