Twitter tips

Twitter a adus cu sine o noua moda. Multe persoane din intreaga lume au integrat acest “produs” in viata lor. Fie ca il utilizeaza in interes de serviciu, fie ca il folosesc in interes personal, il acceseaza zilnic si petrec ore intregi pe Twitter.

Nu au avut cum sa nu apara si diverse trucuri, unele recomandari cu privire la utilizarea sa eficienta. Marturisesc ca mi-a placut un site: How to Use Twitter for Marketing and PR – musai sa intrati. Apoi am vazut ca exista nenumarate articole si insemnari pe diverse bloguri din intreaga lume dar si momente video.

Si cum e mai usor sa asculti pe cineva – mai ales cand videoclipul nu e unul lung, va invit sa vizionati clipul de mai jos despre Twitter Secrets. What You Need To Market Effectively – Aaron Chen. De ceva vreme am si eu cont pe Twitter – violetaloredana – unde va tin la curent cu informatiile cele mai importante ale PRwave dar si cu articole sau descoperiri pe care le consider relevante dintr-un anumit punct de vedere.

Later edit: o recomandare ce trebuie luata in seama vine de la Alexandru Ilie si poate fi gasita aici. Va recomand aceasta insemnare ce surprinde un aspect de care ar trebui tinut cont.

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge