Top 5 siteuri pe care orice om de PR ar trebui sa le citeasca zilnic

Un om care lucreaza in PR trebuie sa fie informat. Fireste el trebuie sa citeasca publicatiile specifice companiei/clientilor pentru care lucreaza – insa ar fi util sa se documenteze si pe parte de relatii publice. Surse sunt o sumedenie si dintre ele trebuie selectate unele care sa fie urmarite zilnic.

Dintre acestea top 5 siteuri de PR si comunicare care ar trebui accesate zilnic din punctul meu de vedere sunt:

  • PR Daily News – gasiti in fiecare zi adunate aici articole interesante din multe surse de informare;
  • PR News Online – actualizat zilnic
  • Social Media Today
  • PRweek – selectand de aici una sau mai multe dintre publicatii (USA, Germania etc.)
  • Ad Age – pe teme extinse, incluzand si marketing

Alternativ, in loc de AdAge sau o zi unul, o zi celalalt, puteti opta pentru citirea Journalistics. De asemenea trebuie sa va cautati si cea mai importanta sursa de informatii, sfaturi si exemple de bune practici din domeniul in care faceti PR (cultura, moda etc.).

Desigur pentru Romania va recomand PRwave – care publica in fiecare saptamana alternativ articole si case studies si care are un continut actualizat zilnic cu stiri de la companii, prezentari de carte si multe altele. La fel recomandam si pagina de Facebook a PRwave unde gasiti recomandari ale unor articole din diverse siteuri online (dintre cele amintite mai sus ori altele).

Pentru o lista completa de resurse in domeniul relatiilor publice accesati acest link. Daca mai aveti sugestii de siteuri care sa fie adaugate va astept de asemenea recomandarile aici sau pe email – loredana@prwave.ro.

Voi ce siteuri folositi pentru informarea zilnica in PR si comunicare? Va astept cu linkuri!

Share
45 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge