Concurs cu 3 carti scrise de Alice Munro, laureata Premiului Nobel pentru Literatura

2013 a fost anul in care un autor a castigat Premiul Nobel pentru Literatura scriind proza scurta. O canadianca, Alice Munro, a primit aceasta deosebita onoare, iar cititorii din Romania aveau deja la dispozitie volumul “Prea multa fericire”. De atunci, Editura Litera a continuat sa ne incante cu lumea povestilor lui Alice Munro si iata ca astazi va invit la un concurs special.

Concurs Litera - Alice Munro

Puteti castiga un premiu constand in trei volume scrise de Alice Munro: “Prea multa fericire“, “Ura, prietenie, dragoste, casatorie” si “Draga viata“.

Concursul se desfasoara aici, pe blog, incepand de azi, 9 noiembrie si pana marti, 18 noiembrie, ora 13.00. Castigatorul va fi anuntat marti seara si isi va putea ridica premiul de la standul Editurii Litera de la Targul International GAUDEAMUS. Targul de carte se desfasoara intre 19-23 noiembrie la ROMEXPO, iar programul de vizitare este zilnic intre 10:00-20:00. 

Tinand cont ca anul acesta este unul festiv pentru editura – se implinesc 25 de ani de la lansarea Editurii Litera, tot ce trebuie sa faceti pentru a participa la acest concurs este sa ii faceti o urare editurii cu ocazia aniversarii a un sfert de secol de activitate.

Cea mai frumoasa urare va fi premiata cu cele trei carti scrise de Alice Munro.

Nu uitati ca la targ Editura Litera va asteapta cu reduceri insemnate, de pana la -70% la cartile publicate.

Share
18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge