Agentie mare sau agentie mica?

Deseori apare aceasta intrebare: oare cu cine e mai bine sa lucrezi: cu o agentie mare sau cu una mai mica?

Avantaje sunt de ambele parti: agentia mare are oameni mai multi la dispozitie, experienta, poate chiar sustinere internationala (daca face parte dintr-un grup sau este afiliata la vreo retea). Are poate proiecte si relatii mai multe.

Agentia mica are e drept mai putini oameni – insa poate nu accepta foarte multe conturi si le acorda o atentie maxima celor pe care le are. Agentia mica poate si ea avea oameni extrem de bine pregatiti si poate de asemenea sa fie afiliata unor retele/grupuri. Un alt avantaj este faptul ca stii sigur cine se ocupa de contul companiei: daca la o agentie mare conturile sunt castigate de numele cu renume, dar apoi se poate ca ele sa fie gestionate de juniori, o agentie mica va avea oamenii care castiga contul implicati si in implementarea strategiei.

Asa cum spuneam sunt parti bune in ambele directii – si cu siguranta fiecare agentie, in functie de categoria in care se incadreaza – va evidentia acele elemente care o avantajeaza. O decizie buna trebuie sa aiba la baza o analiza atenta a tuturor plusurilor si minusurilor fiecarui tip de agentie.

Mult succes in a va selecta agentia potrivita!

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge