Infographic: mamele de astazi lucreaza 8 ore pe zi, sunt multitasking si folosesc telefoanele mobile si internetul

Am primit astazi un infographic foarte interesant de la Starcom MediaVest Group care continua seria HumanGraphExperience cu un nou studiu, Modern Tech Mums, cu privire la efectele pe care tehnologia moderna le are asupra vietii de familie si in special asupra relatiei dintre mama si copil.

Conform datelor din infographic, mamele au mai putin timp pentru copiii lor, neapucand sa se uite cu ei la desene animate de pilda. Cele mai multe mame lucreaza, in medie, 8 ore pe zi si sunt multitasking. De asemenea, 97% din ele folosesc telefoanele mobile zilnic si 67% utilizeaza internetul zilnic. Alte informatii in infographicul de mai jos – click pentru dimensiunea maxima.

English: Modern moms work, on average, 8 hours per day, consider family as their n0. 1 priority, are multitasking and use smartphones daily and 67% use the internet daily. They don’t have, however, as much time as they would like to spend with their family. That and much moe in the infographic included below (click on the photo for a larger view).

HumanGraphExperience Starcom - Modern Tech Mums
HumanGraphExperience Starcom - Modern Tech Mums
Share
44 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge