Luna Dezvoltarii Personale: discutii libere cu premii in carti

Se spune ca toamna se culeg roadele, nu? Ei bine, in aceasta toamna am marea bucurie de a va invita la o serie de dezbateri pe teme diverse legate de parenting si dezvoltare personala, in colaborare cu Sian Books si Editura ALL.Luna Dezvoltarii Personale

4 saptamani, 4 teme de discutie si 5 premii (da, nu am gresit, sunt cinci premii, le prezint mai jos). Ne-am gandit la subiecte care ne provoaca si ne privesc pe toti. Speram ca temele propuse sa va suscite interesul si sa iasa niste discutii interesante, animate, din care sa putem invata ceva nou si valoros. In final, acesta este scopul oricarei discutii: sa ne ofere sansa de a ne exprima parerile si impartasi exprientele si totodata de a ne ajuta sa descoperim noi perspective, noi directii de pus in practica.

Spuneam ca exista 4 saptamani, fiecare cu o alta invitatie la dezbatere, cu o alta tema pornind de la o carte care va fi apoi oferita ca premiu. Iata cele 4 titluri care ne-au inspirat:

In fiecare saptamana voi lansa o noua tema printr-un articol publicat aici, pe blog. Puteti participa la dezbateri publicand parerile voastre in cadrul sectiunii de comentarii a fiecarui articol. Va incurajez sa va exprimati propriile pareri, dar si sa oferiti feedback la comentariile celorlalti participanti, daca veti considera de cuviinta, respectand intotdeauna regulile de bun simt si tinand cont de faptul ca argumentele politicoase sunt cel mai important atu intr-o discutie. Cea mai inspirata contributie la fiecare dezbatere va fi premiata cu o carte.

Premiul special: Va incurajez sa participati cu comentarii la fiecare dintre cele 4 dezbateri. Dintre cei care participa la MAI MULTE discutii vom alege un castigator care va primi pachetul cu toate cele patru titluri din Luna Dezvoltarii Personale alaturi de alte doua titluri de self help si spiritualitate de la Editura ALL: „Rezilienta. Secretul puterii psihice” si „Arta de a gasi dreapta masura”.

Sarcina jurizarii imi revine mie alaturi de reprezentantii Sian Books si Editura ALL. Vom aprecia contributia cea mai originala, inspirata, respectind corectitudinea gramaticala si valoarea ideilor exprimate.

Va asteptam cu drag la discutii!

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge