PRwave si Philips te invita la concurs! Premii minunate!

Am o veste minunata! PRwave are un nou concurs in desfasurare – iar de aceasta data premiile sunt oferite de cei la Philips!

Va oferim in dar 2 premii de exceptie:

– un Fier de calcat de voiaj Philips GC650
– un Uscator Philips HP4996

Concursul se desfasoara in perioada 16 august – 10 septembrie 2010. Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs este sa participati la o discutie raspunzand uneia sau ambelor teme de dezbatere pe care le aflati din topicul de concurs.

Acum sa va spun si cateva cuvinte despre premii – ca sa stiti de ce sa participati:

Fier de calcat de voiaj Philips GC650

O mica bijuterie cu un design perfect care ofera rezultate excelente oriunde va aflati. Fiind incredibil de compact, cu o greutate de numai 720 g si dimensiuni de 17,8 x 8,5 x 8,9 cm, incape in orice bagaj, in husa lui de transport. Multumita jetului de abur puternic si manerului ergonomic unic, indepartarea cutelor se realizeaza la fel de eficient si usor ca si cum ati folosi fierul de calact obisnuit, de acasa. Pentru ca in calatorie calcatul hainelor trebuie sa se petreaca intr-un timp cat mai scurt, fierul de calcat de voiaj Philips GC650 are jet de abur vertical, astfel ca puteti sa calcati hainele pe umeras. Ca munca sa fie cu mult mai usoara, caci sunteti in vacanta, puteti folosi apa de la robinet pentru alimentarea fierului. Manerul lui moale va aduce si mai mult confort, lansadu-va sa va bucurati de clipele minunate de relaxare.
Nu va faceti probleme in ceea ce priveste conectarea la reteaua de alimentare, GC650 poate fi conectat atat intr-o retea de 110V, cat si intr-una de 220 V.

Uscator de par Philips HP 4996

Rezultate profesionale in vacanta, pentru ca parul dumneavoastra merita o atentie deosebita in aceste momente, cu uscatorul de par Philips HP 4996 care dispune de cea mai mare putere de uscare, pentru a va oferi rezultate rapide si o coafura profesionista, cu 50% mai mult debit de aer.
Cele sase trepte de caldura si viteza se adapteaza fiecarui tip de par, iar acest model dispune, de asemenea, de un mod Cool Shot, astfel incat puteti trece rapid la un debit de aer rece pentru a va fixa coafura si pentru a adauga stralucire. Include, de asemenea, o duza AirJet ultra-subtire pentru un coafat meticulos si tratament cu ioni pentru un par stralucitor si perfect neted.

Ati inteles asadar: premii minunate si tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in tragerea la sorti este sa participati la discutie! Va asteptam si va doresc tuturor mult succes!

Share
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge