3 SUPER concursuri pentru voi – participati rapid!!!

Ei bine, da, am niste super concursuri pentru voi pe PRwave si sunt toate rapide asa ca va invit sa participati repede-repede! Sunt in total 8 invitatii duble la teatru (2 spectacole) si 5 duble la festival de film. Dar sa le iau pe rand, in ordinea in care au fost publicate 🙂

Concurs cu 4 premii a cate o invitatie dubla la teatru pentru joia aceasta

Primul concurs va aduce in dar 4 invitatii duble la spectacolul ZIUA IERTARII de joi, 27 septembrie, ora 19 si se desfasoara incepand de acum si pana miercuri ora 12.00.

Ca sa participati trebuie sa raspundeti aici la o intrebare EXTREM de simpla – sansele de castig sunt foarte mari!

Concurs cu 5 premii a cate o invitatie dubla la Festivalul de film Ro-IFF, ajuns la a 8-a editie

Un nou concurs pe site va aduce in dar 5 invitatii duble la festivalul de film RO-IFF. Festivalul a ajuns la cea de-a 8-a editie si in fiecare an participa filme demne de atentie. Mai multe detalii puteti gasi aici.

Romania International Film Festival (Ro-IFF) este organizat de Fundaţia Artis. Înfiinţat în 2005, este singurul festival internaţional de film care s-a adresat încă de la început producţiilor ţărilor din bazinul Mării Negre (Rusia, Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Turcia, Grecia si Romania).

Cele 5 invitatii duble sunt valabile pentru absolut orice va alegeti voi din program! Concursul se desfasoara incepand de acum si pana pe 26 septembrie ora 16.00, iar castigatorii vor fi afisati in cursul serii pe site.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa raspundeti aici la o intrebare, de asemenea FOARTE simpla.

Concurs cu 4 premii a cate o invitatie dubla la teatru pentru sambata aceasta

In sfarsit, un alt concurs va invita la teatru in weekend si va aduce in dar 4 invitatii duble la spectacolul TEIBALE SI DEMONUL EI de sambata, 29 septembrie, ora 19.

Concursul se desfasoara incepand de astazi si pana vineri, ora 10.00, castigatorii afisandu-se in jurul pranzului.

De asemenea participarea se face extrem de simplu printr-un raspuns aici.

Eu va astept cu drag la toate concursurile si, daca voi nu puteti participa, va invit sa dati mai departe prietenilor informatiile despre concursuri 🙂

 

Primul concurs va aduce in dar 4 invitatii duble la spectacolul ZIUA IERTARII de joi, 27 septembrie, ora 19 si se desfasoara incepand de acum si pana miercuri ora 12.00.
Share
46 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge