Catelusul vorbitor Ro/En de la Fisher Price – jucarie utila pentru copii

Nu sunt genul care arunca cu sutele de lei pentru copil si nici nu fac parte din categoria parintilor care le iau constant jucarii celor mici.

Doar ca trebuia sa ii iau ceva lui Eric si cum vad ca la el prinde foarte-foarte bine orice jucarie care si vorbeste – invata bine si ii place sa apese, sa interactioneze si chiar sa repete dupa jucarii – am zis sa caut ceva in zona aceasta.

Am gasit multe jucarii, de la mai multi producatori, si cu preturi diferite.

Recunosc, e cea mai scumpa jucarie pe care i-am luat-o vreodata lui Eric (mai ales ca la anterioarele am prins o promotie buna intr-o seara la Cora – 50% reducere, doar 2 ore, la orice jucarie).

Analizand insa ce face jucaria mi s-a parut ca isi merita banii.

Am comandat-o – dupa cateva zile in care ma tot gandeam daca sa dau totusi atatia bani pe jucarie. Ieri a venit – neputand sa merg sa o iau de undeva m-a ajutat mult sa fie livrata acasa si, avand pretul de 199,90 lei la elefant.ro a fost livrata gratuit. Jucaria este potrivita pentru copiii intre 6 si 36 de luni.

Mi-a placut mult acest catel vorbitor de cand l-am zarit online pentru ca are multe cantece si informatii educative (cifre, alfabet, parti ale corpului) prezentate bilingv: romana si engleza.

Melodiile sunt dintre cele cunoscute de noi toti, iar de celelalte informatii oricum are nevoie. Sigur ca i le prezentam si noi – i le prezentam si inainte de catel – dar este o jucarie cu care lui ii place sa interactioneze si care sper sa il ajute si in procesul de invatare. Sigur ca nu imi doresc sa stie de maine alfabetul! E totusi copil, are doar 1 an si aproape 4 luni si toata viata inainte pentru a invata.

Catelul vorbitor de la Fisher Price este insa o jucarie interactiva care il stimuleaza si, mai ales, care ii place.

Am mai avut – de fapt avem inca – un urs vorbitor (doar engleza si care numara doar pana la 3, zice 3 lucruri si are 5 melodii diferite) – asa ca stiam ca lui Eric ii surad jucariile de gen.

Voi ce jucarii care sunt si distractive pentru cei mici si care ii si invata diverse aveti/recomandati?

Share
93 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge