A treia dezbatere: daca ai putea avea orice in viata, care ar fi acel lucru?

Continuam, cu bucurie, aici pe blog Luna Dezvoltarii Personale si intram in zona… adultilor. Astazi vorbim despre life coaching, despre visuri, despre ce ti-ai dorit sa realizezi si cat de aproape esti de acel vis, despre ce putem face pentru a avea o viata implinita si fericita.

Te regasesti printre cei care sunt tristi ca vine ziua de luni, care sunt blazati sau care pur si simplu nu regasesc bucurie in ceea ce fac? Ti-ai dori sa incepi fiecare zi cu nerabdare? Atunci poate ca ar trebui sa fie luate niste masuri, ca ar trebui sa schimbi ceva in viata ta. Cartea „Life Coaching. 10 pasi esentiali pentru a-ti transforma viata” iti vine cu siguranta in ajutor daca doresti sa iti imbunatatesti viata. Preia controlul asupra vietii tale!

life coaching

„Imagineaza-ti cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata nerabdator sa afli ce iti va oferi ziua respectiva. Imagineaza-ti faptul ca, indiferent de provocarile pe care le-ai intampina in relatiile tale, la serviciu sau in familie, vei gasi intotdeauna o modalitate de a actiona din perspectiva acceptarii si vei avea dorinta de a invata si de a te dezvolta pornind de la acele experiente. Gandeste-te cum ar fi sa ai suficienta incredere in tine si sa crezi in tine si in valoarea ta pentru a fi mereu inspirat si optimist cu privire la viata ta si la viitorul tau. Ai vrea sa-ti creezi aceasta realitate?” (p. XIII)

Te invit sa citesti prezentarea cartii pe site-ul PRwave pentru a afla mai multe despre ea si de ce o recomand in cadrul acestei serii de dezbateri, iar pentru a-ti face o idee cu privire la continutul sau, te invit sa lecturezi un scurt fragment din carte chiar pe site-ul editurii. Si tine cont: nu exista vreo limita de varsta atunci cand vine vorba despre a schimba ceva in bine in viata. Poti face schimbarea oricand. Posibilitatile sunt infinite, iar visurile realiste deveni realitate. (cred ca este in plus cuvintul realiste?)

Pornind de la ideile si sfaturile regasite in carte, alaturi de Editura All va invit la o discutie cu tema: Daca ai putea avea orice in viata, care ar fi acel lucru? Cum ti-ar imbunatati el viata?

Ca de obicei, vom tine cont in procesul de jurizare de ideile prezentate, implicarea in discutie, argumentarea ideilor.

Dezbaterea se desfasoara in perioada 1-7 octombrie aici, pe blog, iar pentru a participa trebuie sa lasi un comentariu la aceasta insemnare.

Nu uita ca exista si un mare premiu care iti aduce toate cele patru carti incluse in Luna Dezvoltarii Personale plus inca doua speciale – detalii aici.

Luna devoltarii personale

Share
9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge