Concurs cu 2 talismane de argint de la PANDORA

Mai este o saptamana pana la venirea primaverii si pana la Martisor si m-am gandit ca merita sa incepem o noua zi cu un nou concurs aici, pe blog, iar premiile ar trebui sa fie in ton cu perioada. Asa ca, alaturi de la PANDORA, astazi lansez un concurs cu 2 premii constand in cate un talisman Autobuzul Londonez. Aceste talismane sunt bijuterii veritabile din argint 925, autobuzul cu steagul britanic fiind finisat manual.

Autobuz londonez PANDORA
Autobuz londonez PANDORA

Bijuteriile PANDORA au cucerit vedetele si oamenii din multe tari remarcandu-se printr-un design special si o calitate deosebita.

Pentru a castiga unul dintre cele doua talismane oferite in cadrul acestui concurs trebuie:

  • sa lasati un comentariu aici cu numele/linkurile la doua bijuterii de pe site-ul PANDORA care va plac foarte mult. Puteti alege bijuterii din absolut orice categorie! Va recomandam sa prezentati alte bijuterii decat cele mentionate de ceilalti participanti (sau sa oferiti un argument personal pentru care va doriti/va place o anume bijuterie). 

Daca doriti, va invit si la o discutie in care sa imi spuneti o amintire speciala despre o bijuterie (indiferent de la ce brand a fost acea bijuterie). Aceasta nu este insa o conditie obligatorie – singura cerinta neaparat de indeplinit fiind mentionarea celor doua linkuri sau nume de bijuterii de mai sus, de pe site-ul PANDORA.

Concursul se desfasoara intre 23 februarie – 1 martie, pe 2 martie anunt fericitii castigatori (tragere la sorti cu random.org)!

Va astept cu drag la concurs! Mult succes!

Share
24 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge