Tamara Buciuceanu – un nume in teatrul romanesc

O actrita de mare valoare care ne bucura inca zilele jucand pe scenele bucurestene este Tamara Buciuceanu. Imi place foarte mult si cum banui ca si multora din cei ce citesc acest blog, va propun in acest weekend sa vedeti cateva momente cu aceasta mare doamna a teatrului romanesc.

Iat-o intr-un prim moment alaturi de Jean Constantin spunandu-ne Anecdote pierdute:

Si cine nu o stie pe Tamara Buciuceanu in rolul Chiritei?

In sfarsit, un al treilea moment aduce in discutie un telefon fierbinte.

Continuu asadar sa prezint oameni de valoare pe care ii avem, oameni pe care ar trebui sa ii apreciem in timpul vietii nu sa ne aducem aminte de ei dupa ce nu mai sunt. Sa incercam sa ii urmarim la teatru sau in concerte (Mirabela Dauer, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi si Vasile Seicaru, Radu Gheorghe – dupa cum este cazul, si sa ii pastram vii in memorie pe cei ce nu mai sunt (Florian Pittis, Maria Tanase, Toma Caragiu, Anda Calugareanu). Si putem sa ii apreciem si pe unii de peste hotare care ne-au lasat momente, filme si melodii de neuitat: Liza Minelli, Patricia Kaas.

Cat sunt printre noi le putem arata ce simtim. Si sa facem acest lucru in ocazii fericite: aplauze la final de spectacole, cantat alaturi de ei melodiile stiute pe dinafara. Ar fi bine sa ne gandim si la aceste aspecte.

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge