Cadouri cu care nu poti da gres in aceasta perioada

Sa fim seriosi si sinceri: mai sunt inca unele companii care nu au pregatit nimic special de 1 martie si nu au nici pentru 8 martie ceva pregatit. Asta desi ar avea multe doamne carora sa le trimita…

Multi spun ca au luat aceasta decizie din cauza cirzei. S-ar putea ca in unele cazuri sa fie perfect adevarat – ceea ce nu inseamna insa ca trebuie uitat faptul ca intentia conteaza.

Ce putem face asadar.

Incepem de la simplu la complex.

Cea mai simpla – si ieftina modalitate – este aceea constand in trimiterea unei felicitari. Se poate merge pe o felicitare virtuala – trimisa pe email (si atunci costurile sunt reduse si timpul de realizare destul de scurt, dar trebuie sa existe o baza de date bine pusa la punct pentru a se putea face expeditia doar la persoanele dorite); se poate de asemenea decide achizitionarea unei felicitari. Aici solutii sunt o puzderie – de la cele de pe piata pana la multe personalizabile provenite fie de la tipografii si agentii fie de la asociatii care lupta pentru cauze importante. In acest din urma caz avem de-a face si cu o activitate de CSR intrucat banii vor fi utilizati de asociatii pentru scopul pentru care ele exista si cu care compania decide sa se asocieze.

Urmeaza apoi alte cateva idei frumoase si de impact.

Florile – Cum ar putea oare cineva gresi trimitand niste flori in dar? Si aici are de ales: un buchet frumos – care insa daca nu ajunge in ziua in care trebuie se poate ofili – sau un ghiveci ori un aranjament special. Marturisesc ca nu mai departe de ieri a venit pe adresa PRwave din partea unei agentii de PR un superb cosulet cu 3 ghivece cu flori superbe care ne incanta simturile si pe care le vom avea cu siguranta pe termen lung.

Cartile – suna poate ciudat – insa o carte apartinand unui specialist, sau o lucrare care poate ajuta si fi de interes pentru persoanele care o primesc nu poate fi decat primita cu interes. Si aici avem numeroase oportunitati si reduceri – inclusiv la edituri mari printre care si Editura Corint si Editura Leda, Editura Tritonic si Polirom.

Bijuteriile – veti spune poate ca nu poti lua bijuterii fara sa cunosti preferintele persoanei careia ii sunt daruite ori ca bijuteriile sunt ceva ce tine de domeniul personal, nu de afaceri. Cu toate acestea o cutie interesanta cu un pandantiv sau o brosa cu gust aleasa ori un set interesant nu dau gres niciodata.

Obiecte inedite – aici de la cadouri de pe site-uri cu obiecte speciale (gen Kdo.ro) si pana la unele cu obiecte din diverse materiale sunt multe multe idei disponibile.

Idei ar mai fi cu siguranta. Se pot gasi intotdeauna pe masura oricarui buget – evident, daca se vrea.

Share
6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge