1 an sau despre o aniversare

Sunt uneori momente cand spui ca nu stii cand a trecut vremea. Acum un an si un pic Adriana mi-o prezenta pe Catia Maxim pe care urma sa o ajut pe parte de promovare a cartilor sale. Am cunoscut cu acea ocazie o doamna cu care am descoperit ca impartasesc multe valori si moduri de abordare. Lunile au trecut si iata-ne la peste un an de la acel moment inca vorbind, intalnindu-ne dincolo de granitele unei colaborari stricte.

Una dintre modalitatile gandite pentru a promova cartile Catiei a fost lansarea unui blog de autor – care sa depaseasca insa limitele stricte ale prezentarii cartilor.

Adriana a venit cu numele – Pe canapeaua Catiei. Si asa a aparut acum fix un an de zile acest blog. Fireste ca nu a contat doar ideea. Sunt atat de multe idei care nu prind viata sau esueaza. De aceasta data iata una care a prins. Catia a scris permanent – posteaza in fiecare zi – si a dezvoltat blogul frumos. Acopera multe subiecte din zone diferite si reuseste astfel sa ramana fidela ideii de blog “despre cuvintele care ne unesc si care ne despart” – asa cum l-a pozitionat ea. Vizitandu-i blogul am remarcat si insemnarea Catiei cu ocazia acestei Aniversari despre care vorbim astazi.

Niciodata nu este bine insa sa privesti doar in urma – chiar daca sunt multe momente frumoase. Intotdeauna este de dorit sa privim inainte. Si avem la ce – pentru ca asa cum spuneam cu putina vreme in urma Catia isi va lansa in aceasta primavara un nou roman.

Ne mai auzim asadar pe acest subiect! Intre timp o zi frumoasa si cu spor tuturor!

Share
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge