Bookfest 2009 – 17-21 iunie

A inceput ieri si targul de carte Bookfest 2009. Acesta este organizat la Complexul expozitional Romexpo pavilioanele 13-18 in perioada  17-21 iunie 2009.

Intrarea este gratuita iar in fiecare seara are loc si cate un concert (pav. 13).

130 de standuri (din datele pe care le am in acest moment) va asteapta Bookfest 2009 cu lucrari din toate domeniile. Multe dintre carti au preturi speciale.

Reducerile sunt insemnate: Editura Tritonic, spre exemplu, are reduceri de 50% la orice titlu mai vechi de un an de zile. Dar si celelalte edituri au reduceri – Editura Corint si Leda – 15%-30%, Polirom are carti oferite la un pret special de 10 lei si multe alte reduceri, la fel si Cartea Romaneasca are preturi speciale. Si Nemira ofera discounturi importante si carti la 5 si la 10 lei si organizeaza si o tombola (la care in mod ciudat ieri mie nu mi-au dat talon :)) ). Editura SemnE – Artemis aduce de asemenea si carti la un pret aparte de 10 lei (la aceasta editura gasiti si romanul Ghici pe cine iubesc eu? apartinandu-i Catiei Maxim) si de asemenea si Pro Editura si Tipografie are carti cu 3, 5, si 10 lei. Preturi speciale au unele carti aparute la Univers Enciclopedic si IRI si de altfel la multe alte edituri. Si lista poate continua – intrucat toate editurile prezente au reduceri si carti speciale.

Nu considerati ca preturile mici apartin unor carti fara de valoare. Nu ati putea fi mai departe de adevar. Sunt o sumedenie de titluri care merita – si in final gusturile sunt diferite.

Targul ofera participantilor posibilitatea de a vedea carti in limbi straine, carti ale unor autori mai greu de gasit in librarii si asa mai departe. Lansarile si discutiile ce au loc in cadrul evenimentului faciliteaza de asemenea contactul cu autorii – exista chiar si sesiuni de autografe.

Preturi speciale, reduceri insemnate, o sumedenie de titluri, multe edituri si carti, lecturi importante, mai noi si mai vechi, din diverse domenii – de la ghiduri turistice la romane politiste, SF, fantasy si asa mai departe.

Un paradis pentru iubitorii de carte! mai ales ca anul acesta targul nu este organizat pe mai multe etaje – motiv pentru care plimbarea intre pavilioane este simpla, usor de realizat de oricine.

Eu am mers ieri, chiar in prima zi a Bookfest 2009. Am vrut sa profit de lipsa aglomeratiei si sa pot vedea toate titlurile cu care au venit editurile. Am fost placut impresionata, am lasat evident cateva sute bune de lei aici (la unele standuri se poate achita chiar si cu cardul – excelenta veste pentru multi!) si am venit acasa cu multe carti pe care abia astept sa le citesc.

Va invit asadar la Bookfest 2009 – aveti ce vedea si mai ales ce achizitiona!

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge