La revedere 2010, bun venit 2011!

Am luat o mica pauza de online – dupa cum s-a vazut. Si nu ma pot plange ca a fost rau – ba dimpotriva :).

Iata insa ca finalul de an imi aduce o leapsa interesanta de la Valentina. Sa va spun 5 lucruri interesante care mi s-au intamplat in acest an.

Lista ar fi destul de lunga numai ca mare parte sunt lucruri personale care ma bucura nespus, care au o insemnatate pentru mine – dar sigur nu aceeasi si pentru ceilalti.

Citeam insa ce a scris Valentina si imi dau seama ca e valabil si pentru mine – si nu doar in acest an, ci an de an. Dincolo de toate proiectele minunate conteaza oamenii pe care ii intalnesti si cu care ai ocazia sa colaborezi, prietenii noi pe care ti-i faci. De altfel aceasta e si cheia succesului: sa ai langa tine oameni frumosi din toate punctele de vedere.

Anul acesta blogul de travel mi-a adus alaturi niste oameni exceptionali – si nu pot decat sa le multumesc. Am intalnit de asemenea multe persoane online, din multe tari, tot prin intermediul lui si ma bucur nespus.

Onlineul mi-a adus si el niste noi cunostinte si chiar niste noi prieteni. Pe unii nici n-am apucat sa ii intalnesc “live” dar ma bucur ca ne-am gasit online! Pe altii am avut placerea de a-i cunoaste si sper sa ne intalnim si in anul ce vine!

Am avut parte de oameni interesanti si deosebiti si la Ramnicu Valcea. Persoane din companii diverse cu functii variate insa dincolo de orice persoane minunate cu care am pastrat legatura si pe care, intalnindu-i, ma simt mai bogata. Desigur ca si proiectul a fost unul special – mai ales ca imi place sa tin cursuri si traininguri de comunicare si PR si desigur pentru ca ador partea de consiliere.

Finalul de an m-a adus aproape de o persoana pe care o stiam de ani de zile si cu care am colaborat intr-un proiect in care am avut fericirea de a cunoaste si o familie de tineri minunati: Irina si Sergiu Tuhutiu. Concertul de pe 2 decembrie In memoriam Dinu Lipatti a fost un proiect special si drag mie.

Asa cum spuneam tuturor acestor aspecte legate de lucru si nu numai li se adauga unele personale – concretizate deja in acest an si altele care se vor finaliza in anul ce vine. Stiu insa ca fiecare clipa trebuie pretuita si fiecare moment trait si apreciat.

Si cum e final de 2010 va spun si eu LA MULTI ANI! si va doresc un 2011 excelent!

Share
93 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge