Trenulet si Geomag – de prin timpul liber

Cu ocazia a doua aniversari ale mele am primit niste cadouri care tin de zona “joaca”, timp liber.

Unul dintre ele este GEOMAG – o varianta oarecum de baza. Scopul e sa creezi structuri menite a rezista din piesele pe care le ai. Bine, gasiti la variante de Geomag de nu va vedeti aici.

Si cum imi plac masinile… evident ca printre obiectele create a fost si o masinuta. Iata-i pozele mai jos (era si model pe cutie). Evident insa ca am facut si un castel (care sta in picioare si are o structura rezistenta) – doar o lady trebuie sa aiba castelul ei ;).

Celalalt obiect primit in dar ale legatura cu un hobby al meu. Imi doresc sa am, candva (evident la casa proprie si spatioasa) o diorama cu multe trenulete. Pentru inceput insa un set cu o locomotiva si 3 vagoane 😉

Da, da, stiu, nu e tocmai locul potrivit pentru a asambla linia de cale ferata si a pune in miscare trenuletul dar… nu ne-am putut abtine sa nu il vedem in actiune :).

Acum ramane doar sa ajungem la casa cea spatioasa si sa cream si diorama. Evident, aceasta o sa fie numai una dintre pasiunile ce-si vor gasi locul in casa pentru ca in afara de lectura si fotografie (pasiuni comune), va invit sa vedeti si sumedenia de pasiuni ale sotului – aeromodelism, automodelism, mai nou airsoft si pian. Ah, iar eu imi doresc gradina – mare si frumoasa, desigur!

Cine-a zis ca-i usor cu hobbyurile astea? Voi ce pasiuni aveti?

Share
44 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge