Transformarea, un fluture si Mihai Stanescu

Cu siguranta va suna cunoscut numele Mihai Stanescu. Cei care n-ati avut placerea de a-l cunoaste personal poate il stiti de pe Twitter sau Facebook.

Sau poate RoCoach va suna mult mai cunoscut. Nu sunteti deloc departe nici in acest caz intrucat Mihai este cel care a fondat aceasta companie care a ajuns ca pana acum sa livreze peste 3500 de ore de Executive & Business coaching.

Atunci cand vorbim de coaching – dar nu numai – avem de-a face cu transformarea. De altfel, am putea spune ca noi toti ne transformam permanent influentati fiind de numerosi factori. Cumva, transformarea ne ajuta sa ne adaptam si sa mergem cu succes mai departe, sa ajungem in acel loc dorit de noi – profesional si personal.

In acest context o lucrare tip ebook care ofera o structurare a etapelor transformarii si care, mai presus de toate, aduce in atentie si exemple concrete din experienta lui Mihai Stanescu, coacherul, se dovedeste a fi extrem de utila.

O experienta interesanta – astfel as descrie lecturarea cartii lui Mihai.

Dupa cum de la inceput se precizeaza, nu este o lucrare menita a oferi abordari noi, idei noi. Si-atunci de ce ati citi-o? Intrucat are meritul de a aseza coerent anumite etape intr-o ordine fireasca si de a explica, prin exemple (asa cum am precizat deja) fiecare etapa in parte.

Sau s-ar putea sa doriti sa cititi ebook-ul datorita titlului: “Fluturele din palma lui Ghandi” cu subtitlul “10 etape in calea transformarii”.

Nu o sa amintesc eu aici vreunul dintre pasi. Nici macar n-o sa va spun care exemplu mi s-a parut mai interesant. O sa va spun doar ca merita sa descarcati acest ebook si, cand aveti un ragaz, sa cititi cele 15 pagini (veti remarca de altfel si niste recomandari interesante la final).

Si-apoi… cine stie ce transformare se va produce;).

Descarcati Fluturele din palma lui Ghandi (link de pe blogul autorului).

Va astept cu feedback dupa lectura!

 

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge